“Bite Latvija” izplata ziņu, ka šajā laika periodā būs ierobežoti klientu pakalpojumi un daudzi no tiem īslaicīgi var nedarboties!

Telefonkompānija “Bite Latvija” izplatīja pavisam nesen ziņu, ka šajā laika periodā būs ierobežoti klientu pakalpojumi un daudzi no tiem īslaicīgi var nedarboties!

SIA “Bite Latvija” 10. septembra naktī ārpus Rīgas un 11. septembra naktī Rīgā veiks tīkla modernizācijas darbus 343 bāzes stacijās, informēja uzņēmuma pārstāvji.

Šo darbu laikā abās naktīs ap plkst. 2 var rasties īslaicīgi tīkla darbības traucējumi, kas var ilgt līdz piecām minūtēm. Gadījumā, ja ierīces nepieslēgsies tīklam automātiski, tās būs nepieciešams restartēt.

“Bite Latvija” Radiotīkla nodaļas vadītājs Aleksandrs Beļajevs skaidro, ka modernizācijas ietvaros tiks uzstādīta jaunākā programmatūras versija, kas ir standarta procedūra telekomunikāciju nozarē un tehnoloģiju uzturēšanā kopumā.

Turpinot attīstīt tīklu un ieviest modernus risinājumus, līdzīgi darbi septembrī notiks arī citās Latvijas vietās. Nākotnē uzlabojumi galvenokārt tiks veikti naktīs.

Pašlaik “Bite Latvija” tīkls aptver 1073 bāzes stacijas visā valstī.

Ziņots, ka 2023. gadā “Bite Latvija” sasniedza 163,668 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,2% vairāk nekā iepriekšējā gadā, un uzņēmuma peļņa pieauga par 50%, sasniedzot 33,376 miljonus eiro.

Lasi vēl: Izklāj malto gaļu ar kartupeļiem un pārklāj ar mitru cepampapīru. Vakariņas cepeškrāsnī

“Bite Latvija”, dibināta 2005. gadā, pieder Lietuvas “Bite Lietuva”, kas ir starptautiskās aktīvu pārvaldīšanas kompānijas “Providence Equity Partners” uzņēmums.

Kā arī kompānija brīdina visus par telefonkrāpniekiem..

SIA “Bite Latvija” iekšējās drošības procesu vadītājs Reinis Pudāns informē, ka nesen kāds uzņēmuma klients saņēmis zvanu no nezināma numura, kurā zvanītājs runājis, atdarinot viņa drauga balsi.

Ar mākslīgā intelekta palīdzību kopētā balss apgalvojusi, ka draugs ir nonācis sarežģītā situācijā ar policiju un steidzami nepieciešama liela naudas summa problēmas risināšanai.

“Klients bija uzmanīgs un uzreiz pārtrauca sarunu, atzvanīja draugam un noskaidroja, ka viss ir kārtībā,” atzīmē Pudāns.

Ņemot vērā pieaugošo telefonkrāpniecības gadījumu skaitu, “Bite Latvija” kopš maija beigām ir ieviesusi bezmaksas risinājumu, kas automātiski bloķē aizdomīgus zvanus tīklā. Jūlijā risinājums bloķējis 20 000 krāpniecisku zvanu, kas ir divreiz vairāk nekā jūnijā.

Iepriekš ziņots, ka 2023. gadā “Bite Latvija” sasniedza 163,668 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,2% vairāk nekā iepriekšējā gadā, un uzņēmuma peļņa pieauga par 50%, sasniedzot 33,376 miljonus eiro.

Esi vērīgs!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment