“Black Edition N°1”: Augstas kvalitātes kafija tavās mājās

Kas ir pirmais, par ko tu iedomājies, kad iztēlojies savu rītu? Ļoti iespējams, ka par siltu, aromātisku un garšīgu krūzi kafijas, kas sniedz tik ļoti nepieciešamo enerģijas lādiņu tieši pirms darba dienas sākuma. Nav nozīmes, vai krūze kafijas ik rītu tev garantē možumu vai arī tās malkošanu varētu dēvēt par ikdienišķu ieradumu, arī tev noteikti ir svarīgi, lai kafija būtu gan garšīga, gan augstas kvalitātes. Lai ik reizi, kad vēlies baudīt restorāna cienīgu kafiju nebūtu jādodas ārpus mājām, mājsaimniecības iekārtu ražošanas uzņēmums Miele pavisam nesen ir uzsācis ražot ekskluzīvu kafijas maisījumu, kas paredzēts lietošanai mājās.

Miele “Black Edition N°1” kafijas sastāvā ir iekļautas rūpīgi izmeklētas 4 dažādu veidu kafijas pupiņas, kas 800-2000m virs jūras līmeņa ir organiski audzētas Dienvidamerikas virsotnē. Šīs pupiņas ir augušas augstākās kvalitātes Arabica krūmos, tās ir novāktas ar rokām, un pēc īpaša pasūtījuma gan grauzdētas, gan samaltas privātā grauzdētavā Vācijā. Šī pupiņu maisījuma apstrādes procesā rodas maiga, zīdaina, krēmīga aromāta garšu kombinācija ar vieglu skābumu. Ja tu novērtē ne tikai kafijas kvalitāti, aromātu un tās garšu, bet arī ražotāja vērtības, ir būtiski izcelt to, ka Miele līdzdarbojas  “godīgās tirdzniecības (fair trade)” kustībā. Uzņēmumi, kas iesaistās šajā kustībā, atbalsta nabadzības un verdzības izplatīšanās samazināšanu, kā arī globālās sasilšanas radīto pārmaiņu sekas jaunattīstības valstīs. Veselīga dzīvesveida atbalstītājiem “Black Edition N°1” ir īpaši piemērota, jo tā ir saņēmusi oficiālu bio produkta sertifikātu (Miele cert. no. DE-NW-001-25390-BD), turklāt tās iepakojums nav kaitīgs videi.

Ikdienā, kad šis uzmundrinošais dzēriens iegūst arvien lielāku popularitāti un kafijas bāri ir pieejami ikvienam, nereti apjaušam, ka papīra krūzīte ar garšīgo saturu atrodas mūsu rokās arvien biežāk. Vai tev ir ienācis prātā, ka arī tu saviem spēkiem varētu pagatavot tikpat garšīgu kafiju kā kafijas bāros? Iedrošinot uzdrīkstēties un patīkamus brīžus mājās kopā ar saviem mīļajiem pie garšīgas tases kafijas baudīt biežāk, uzņēmums Miele ir radījis jaunākās paaudzes versiju jau iepriekš iecienītajam un nelielajam CM6 kafijas automātam. Šīs ierīces ārējais dizains iederēsies jebkuras virtuves interjerā, jo tas ir pieejams 4 dažādās krāsās. Viens no uzlabotās versijas jauninājumiem ir kafijas automātā iestrādātais nerūsējošā tērauda piena konteiners, par kura kopšanu nav jāuztraucas, jo ierīce to skalo automātiski. Kompaktais kafijas automāts ir piemērots lietošanai priekš pāriem un nelielām viesībām, jo “OneTouch” kafijas servēšanas funkcija pagatavo ne vien divas kafijas porcijas reizē, bet, ja nepieciešams, kafiju līdz pat 8 cilvēkiem neilgā laikā. Ir jāizceļ vēl kāda uzlabotā kafijas automāta funkcija — atbilstoši garastāvoklim, tajā var saglabāt četrus lietotāja profilus ātrai dažādu kafijas veidu baudīšanai.

Ja ir iecere savu iemīļoto kafijas veidu, piemēram, Caffè Latte pagatavot mājās, nav nepieciešams ilgstoši eksperimentēt vai lasīt sarežģītas receptes. Pateicoties Miele ekspertu sadarbībai kopā ar kafijas grauzdētājiem, ir izstrādāti pavisam vienkārši padomi “Black Edition N°1” pagatavošanai, balstoties uz kafijas daudzumu, ūdens temperatūru un citām sastāvdaļām. Lai kafiju mājas apstākļos pagatavotu nevainojami, ir jāievēro ne vien tās pagatavošanas, bet arī uzglabāšanas prasības. Galvenais priekšnoteikums ir uzglabāt to pēc iespējas sausākā, tumšākā un vēsākā vietā, lai Miele kafija, kuras derīguma termiņš ir 18 mēneši, nemainītu savu garšu pirms noteiktā laika.

Pēc ilgstošiem eksperimentiem Miele ekspertu komanda ir vienisprātis, ka jaunais un uzlabotais CM6 sērijas kafijas automāts apvienojumā ar “Black Edition N°1” kafiju veido augstas klases garšu kombināciju. Pateicoties 4 dažādu kafijas pupiņu kombinācijai, “Black Edition N°1” kafija ir īpaši piemērota, lai pagatavotu espresso. Jaunais Miele produkts ir nopērkams mājsaimniecības preču izstādēs, kurās uzņēmums regulāri piedalās, kā arī Miele oficiālajā mājaslapā www.miele-shop.de, lai ar profesionālu kafijas pagatavošanu mājās varētu pārsteigt kā sevi, tā arī savus viesus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment