Borščs ziemai, kas mūsu ģimenē “aiziet uz urrā”! Iekonservēju jau veselas 100 burkas un grasos pagatavot vēl tikpat

Mūsu ģimenē visi dievina boršču ar pupiņām, tāpēc vasarā un rudenī es pastāvīgi gatavoju šīs zupas konservus. Ziemā tik vien kā jānovāra kartupeļi, jāpagatavo buljons un jāpievieno tam zupiņas sagatave.

Satriecoši gards borščs būs gatavs nieka 15 minūtēs!

Borščs ir tradicionāls Austrumeiropas zupa, kas visbiežāk tiek saistīta ar Ukrainas kulināriju, lai gan tā ir populāra arī Krievijā, Polijā, Lietuvā un citās reģiona valstīs.

Šī zupa izceļas ar savu dziļi sarkano krāsu, ko tai piešķir bietes – galvenā sastāvdaļa. Borščam ir daudz variāciju, bet tradicionāli tas satur arī kāpostus, kartupeļus, burkānus, sīpolus un dažreiz gaļu, bieži vien liellopu vai cūkgaļu.

Zupas garša ir bagāta un daudzslāņaina, bieži vien papildināta ar skābo krējumu un svaigiem zaļumiem, kas piešķir ēdienam svaigumu un kontrastu.

Borščs tiek pasniegts gan karsts, gan auksts, un tas bieži vien ir galda centrālais elements ģimenes un svētku maltītēs, simbolizējot siltumu un viesmīlību.

Paziņa atklāj noslēpumu, kā dažu minūšu laikā uzlabot interneta savienojumu mājās

Sastāvdaļas:

2 kilogrami tomātu;

500 grami bulgāru piparu;

500 grami biešu;

2 burkāni;

2 lieli sīpoli;

5 ķiploku daiviņas;

200 grami pupiņu;

1 ēdamkarote bazilika;

1 tējkarote paprikas pulvera;

½ tējkarote maltu melno piparu;

3 ēdamkarotes cukura (pēc garšas);

2 ēdamkarotes eļļas;

2 tējkarotes sāls (pēc garšas);

3 ēdamkarotes 6% ābolu etiķa.

Lasi vēl: Pieredzējis autovadītājs sniedz svarīgu informāciju, ko jāzina ikvienam šoferim, vadot auto

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment