Šī ir ļoti interesanta recepte, kas ļaus jums izmantot kabačus kā deserta pamatu.
Sastāvdaļas:
1,5 glāze rīvēti kabači
0,25 glāze izkausēts sviests
0,75 glāze brūnais cukurs
2/3 glāzes nesaldināts kakao pulveris
0,25 tējkarote sāls
1 ēdamkarote šķīstošā kafija
0,5 tējkarote cepamais pulveris
3 olas
2 tējkarotes vaniļa
0,5 glāze milti
2/3 glāze šokolādes skaidiņas
Lasi vēl: Tautas metodes cīņā ar bronhītu
Glazūrai
¾ glāzes šokolādes skaidiņas
0,25 glāze iebiezinātais piens
Pagatavošanas gaitu skatiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Maijā siltumnīcā lieku plastmasas pudeles ar ūdeni, bet ne laistīšanai – stāstu kāpēc tā daruby Sandra Ločmele
- Kā atbrīvoties no celma pāris minūtēs, to neizraujot – izmēģināju mežstrādnieka padomu, kas tiešām strādāby Rinalds Bergmanis
- Kā izaudzēt sulīgas un skaistas rozes – dārznieki sniedz 7 vērtīgus padomusby Anete Vītola