Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Formu izklāj ar papīru, izsmērē to ar sviestu.
Uzkarsē sviestu katliņā uz vidējas uguns, līdz karameles krāsai, apmēram 5-10 minūtes.
Pārkausēto sviestu ielej lielā bļodā kopā ar cukuru, kakao pulveri, sāli, šķīstošās kafijas granulas un cepamo pulveri. Izmaisiet līdz viendabīgai masai un atstājiet uz 5 minūtēm.
Pievienojiet olas un vaniļu un maisiet, līdz mīkla iegūst patīkamu spīdumu.
Iejauc miltus, rīvētus kabačus un šokolādes skaidiņas.
Ielej mīklu sagatavotajā formā un cep 25 minūtes.
Pilnībā atdzesē un pārliek uz šķīvja.
Mikroviļņu krāsnij paredzētā bļodā ieberiet šokolādes skaidiņas un iebiezināto pienu. Uzkarsē 15 sekundes, līdz šokolādes skaidiņas izkūst.
Ļauj mērcei atdzist 2-3 minūtes. Uzlej uz izceptā braunija un vienmērīgi izlīdzina.
Gatavo desertu ielieciet ledusskapī, lai glazūra nostāvētos.
Gards našķis, kas patiks bērniem!
Tevi noteikti interesēs
- Latviski runājošais un dziedošais japānis Masaki Nakagava parāda, cik atšķirīgi no Latvijas dzīvo suņi Japānā (+ VIDEO)by Laura Andersone
- “Nevajag nemaz būt zinātniekam, lai to saprastu!”: Juris Žagars ierunājas par latviešu īpatnībāmby Laura Andersone
- Ja negribat izmest visu ražu, nedariet tā: 6 gadījumi, kad kartupeļus nedrīkst novāktby Laura Andersone