Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Formu izklāj ar papīru, izsmērē to ar sviestu.
Uzkarsē sviestu katliņā uz vidējas uguns, līdz karameles krāsai, apmēram 5-10 minūtes.
Pārkausēto sviestu ielej lielā bļodā kopā ar cukuru, kakao pulveri, sāli, šķīstošās kafijas granulas un cepamo pulveri. Izmaisiet līdz viendabīgai masai un atstājiet uz 5 minūtēm.
Pievienojiet olas un vaniļu un maisiet, līdz mīkla iegūst patīkamu spīdumu.
Iejauc miltus, rīvētus kabačus un šokolādes skaidiņas.
Ielej mīklu sagatavotajā formā un cep 25 minūtes.
Pilnībā atdzesē un pārliek uz šķīvja.
Mikroviļņu krāsnij paredzētā bļodā ieberiet šokolādes skaidiņas un iebiezināto pienu. Uzkarsē 15 sekundes, līdz šokolādes skaidiņas izkūst.
Ļauj mērcei atdzist 2-3 minūtes. Uzlej uz izceptā braunija un vienmērīgi izlīdzina.
Gatavo desertu ielieciet ledusskapī, lai glazūra nostāvētos.
Gards našķis, kas patiks bērniem!
Tevi noteikti interesēs
- Cieņas robežas kāzās: kāpēc dēla māti nosēdināja pie personāla galda un kā šo situāciju atrisināja pati Dace
- Modris mani nosauca par “izēdāju” ‒ kāda bija summa uz Rimi čeka, kas izraisīja nesaskaņas un gala risinājums
- Marikas sirds atklāsme: “Šādā vecumā ir grūti atrast patiesumu” jeb kā ienākumi ietekmē iepazīšanos
- LATB autovadītājiem atgādina: par konkrētu pārkāpumu likumsargi uz ceļa var pat jums konfiscēt auto
- Večuks pie veikala ”Depo” man katru dienu dāvināja margrietiņu- vēlāk piebrauca limuzīns un šoferis man pasniedza dīvainu paciņu
- Banāni vairs nebrūnēs tik ātri, ja glabājot tiem pievienosi vienu pavisam vienkāršu virtuves lietu











