Brīdinājuma pazīmes, kas liecina, ka tava sieviete tevi krāpj – atklāj privātdetektīve

Austrālijas teju populārākā privātdetektīve atklāj, ka sievietes krāpj biežāk un norāda uz brīdinājuma zīmēm, kuras vīri nedrīkst atstāt bez ievērības, ja nevēlas, lai viņus vazā aiz deguna! 

63 gadus vecā privātdetektīve Jūlija Hārtlija Mūra no Austrālijas, atklāj, kuras ir tās pazīmes, kurām vīriešiem jāpievērš uzmanība, lai noteiktu vai viņu sievas “iet pa kreisi”.

Jūlija atklāj, ka savā profesionālajā praksē ir atklājusi vairāk gadījumu, kad krāpj sieviete nevis vīrietis, lai gan norāda, ka sievietes krāpšanu slēpj daudz labāk kā vīrieši, bet tai pat laikā viņas detektīvu komandai tas nav šķērslis – atmaskošana notiek aptuveni 2-3 dienu laikā.

 

Paša spēkiem atmaskot sievieti ir grūti, taču šeit ir tās pazīmes, kas viņu nodod:

1. Noslēpumainība  – ja sieviete neļauj aiztikt savu mobilo tālruni, tad tas ir tiešs signāls, ka viņai ir ko slēpt (arī tad, ja viņa ir izdzēsusi visas sarakstes un zvanus, viņa vienalga uztrauksies, ka mīļākais konkrētajā brīdī varētu uzrakstīt vai piezvanīt, vai arī tu varētu ielogoties viņas sociālo tīklu kontos un mīļākais var ieraudzīt viņu esam tiešsaistē un uzrakstīt);

2. Bieža runāšana par vienu cilvēku – ja viņa sāk runāt par kādu par daudz un iespējams pat negatīvā veidā, tad zini, ka šādi viņa cenšas radīt iespaidu, ka konkrētais cilvēks viņai nav interesants, cerībā, ka tas novērsīs tavu uzmanību;

3. Finanšu slēpšana – laikā, kad sievietes krāpj, viņas ļoti cītīgi centīsies noslēpt savus tēriņus, kas būs radušies jaunas aizraušanās rezultātā. Konta izraksti parasti atklāj ļoti daudz.

Ja pamani vismaz divas no šīm pazīmēm, sāc pats savu izmeklēšanu un sāc nekavējoties, viņai pieprasot konta izrakstu par visu aizdomīgo periodu un parādīt telefonu, lai tu vari brīvi caurskatīt visu sev interesējošo.

Lasi vēl: Neticami, 62% sieviešu fantazē par savas otrās pusītes krāpšanu ar šo vienu tuvumā esošo cilvēku

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment