Brīnišķīgas zupu receptes: aizstāj boršču un kāpostu zupu. Es gatavoju 3 reizes nedēļā un gribu vēl

Zupa nr. 2

Sastāvdaļas zupai nr.2:

• 500 g desa
• 1 sīpols
• 1 burkāns
• 3 kartupeļi
• 1 paprika
• ½ čili pipars
• 3 ķiploka daiviņas
• 1 ēdamkarote sāls
• 1 tējkarote kaltētu piparu
• 1 tējkarote rozmarīns
• 1 tomāts
• 400 ml ūdens
• 400 g pupiņas
• Ķekars pētersīļu

Zupas nr.2 pagatavošana:

Aplīšos sagriež desu un apcep pannā augu eļļā ne vairāk kā 5 minūtes. Sīpolu sagriež mazos kubiņos, cep līdz tas paliek mīksts.

Burkānus sagriež ceturtdaļgredzenos, pievieno sīpoliem. Kamēr dārzeņi cepas, kartupeļus nomizo un sagriež mazos kubiņos.

 

Kartupeļus pievieno pannā esošajiem dārzeņiem, tikmēr nomizo un sasmalcina papriku un čili piparu.

 

Papriku sasmalcina, liek pannā ar dārzeņiem. Ķiplokus izlaiž caur presi, pievieno ceptajiem dārzeņiem un samaisa.

Dārzeņiem pievieno sāli, piparus un apkaisa ar rozmarīnu. Pārlej maisījumu grāpī un vāra 10 minūtes.

LASI VĒL: Maizi kotletēs vairāk nepievienoju. Man ir cita recepte: kotletes sanāk vēl sulīgākas un garšīgākas

Kamēr dārzeņi gatavojas, tomātu sagriež mazās šķēlēs. Tomātu kopā ar desu pievieno dārzeņiem, pārlej maisījumu ar ūdeni.

 

Uzkarsē zupu līdz vārīšanās temperatūrai un tad pievieno pupiņas.

 

Vāra zupu uz vidējas uguns ar vāku apmēram 20 minūtes. Smalki sagriež pētersīļus, apkaisa zupu ar zaļumiem.

Šīs zupas varēs dažādot jūsu maltītes, jo tās manāmi atšķiras no zupām klasiskajā izpratnē.

Ēdieni ir sātīgi un bagātīgi, tāpēc var pilnībā aizstāt kāpostu zupu vai boršču.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment