Broka beidzot nāk klajā ar savu paziņojumu

FOTO: Sintija Zandersone / LETA

Kā ziņots, KNAB pirmdien Broku, kā arī ar būvfirmu “Skonto būve” saistītos uzņēmējus Gunti Rāvi un Ivaru Milleru aizturēja kriminālprocesā par 20 000 eiro kukuli. Trešdien visi trīs tika atbrīvoti, nosakot viņiem ar brīvības atņemšanu nesaistītus drošības līdzekļus.

Krimināllietā par 20 000 eiro kukuli pirmdien aizturētā un trešdien atbrīvotā Rīgas domes deputāte, no amata atstādinātā Latvijas Universitātes (LU) rektora vietniece Baiba Broka (VL-TB/LNNK) ir gatava pilnībā sadarboties ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) izmeklētājiem, kā arī sniegt atbildes uz žurnālistu jautājumiem, jo uzskata, ka korupcijai nav vietas ne Latvijā, ne Rīgā, ne viņas darbā un dzīvē.

Sociālajā tīklā “Facebook” Broka informē, ka saistībā ar notikušo viņa piektdien, 12.jūlijā, rīkos preses konferenci, kurā iespējami plaši skaidros sabiedrībai izveidojušos situāciju, vienlaikus ievērojot informācijas neizpaušanas ierobežojumus izmeklēšanas interesēs. Preses konferences laiks un vieta vēl tikšot precizēti.

“Šobrīd esmu mājās un vēlos apkopot domas, bet piektdien no rīta kopā ar saviem advokātiem plānoju organizēt preses konferenci, par ko paziņošu vēlāk.”

Pagaidām Broka uz laiku atteikusies ieņemt Rīgas domes nacionālās apvienības “Visu Latvijai”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK frakcijas priekšsēdētāja vietnieces amatu.

Lasi arī: Ģimenes pieaugums slavenajam pavāram Elmāram Tannim (ar FOTO)

Kā “Facebook” publicētajā paziņojumā apgalvo politiķe, aizvadītās diennaktis viņai bijušas satraukumiem pilnas.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment