Neticami, kādā ātrumā bruņurupuči skrien pie ēdiena; un tu domāji, ka viņi ir lēni!

bruņurupuči1

Ķīnā nofilmēts video, kur atklājas negaidīts bruņurupuču talants, kas pārsteidz daudzus cilvēkus visā pasaulē!

Sabiedrībā ļoti labi ir iesakņojies pieņēmums, un pieņemts kā patiesība, ka bruņurupuči ir lēni un gausi. Taču, ne velti, bieži tiek atgādināts neticēt visam, ko tev stāsta un labāk dažas lietas ir pārbaudīt pašām, vai stāstītājam paprasīt pierādījumus, citādāk sanāks kā ar Napoleonu, skolā māca, ka viņš bija mazs vīrs, bet patiesībā izrādās, ka viņa augums atbilda vidējam vīrieša augumam tajā laikā!

Pirms kāda laika internetu pārņēma video, kur bija redzams, kā mazs bruņurupucis skrien pa trenažiera celiņu lielā ātrumā, taču lielākā daļa komentētāju bija vienoti viedoklī, ka video neesot īsts, jo bruņurupuči, taču esot lēni un nespēj paskriet.
Arī daudzās pasakās, kur minēti bruņurupuči tie atzīti par gudriem, taču lēniem un ļoti apdomīgiem dzīvniekiem. Visticamāk arī pasakas autors bijis apmānīts šī vecā pieņēmuma dēļ, taču mēs piedāvājam tev noskatīties video, kas apgāž šo pieņēmumu!

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu vairāk un noskatītos video, kas apgāž pieņēmumu, kuram ticot pasaule dzīvo jau neskaitāmās paaudzēs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment