Bumeranga likums darbojas: vīramāte darīja visu, lai šķirtu mani no vīra, bet tagad lūdz pie viņa atgriezties.

Bumeranga likums patiešām pastāv. Un es par to pārliecinājos, pateicoties stāstam, kas notika manā dzīvē. Mana vīra māte iznīcināja mūsu ģimeni. Bet tad vīramāte to nožēloja. Un viņa lūdza mani atgriezties. Bet bija jau par vēlu.

Izvēlīga vīramāte

Iepazināmies ar Ivanu ballītē ar draugiem. Puisis mani uzaicināja vispirms pastaigā, tad uz kino. Mēs sākām satikties. Toreiz es īrēju dzīvokli. Un Ivans dzīvoja kopā ar māti. Pēc kāda laika jauneklis mani bildināja. Mana vīramāte man uzreiz nepatika. Viņa pastāvīgi atrada manī vainas, jebkāda iemesla dēļ mani rāja.

Viņa teica, ka esmu nekam nederīga mājsaimniece: negatavoju labi, un mans vīrs gāja strādāt saburzītos kreklos. Es vienmēr rūpējos par savu vīru. Es mazgāju un izgludināju viņa drēbes un tīrīju kurpes. Bet vīramāte vienmēr atrada iemeslu neapmierinātībai.

Brauciens pie mātes

Brauciens pie mammas tā turpinājās vairākus gadus. Es klusēdama pacietu vīramātes neapmierinātību. Tuvojās kārtējais Jaunais gads. Vēlējāmies svētkus sagaidīt kopā ar draugiem. Taču dzīvesbiedram piezvanīja mamma. Viņa teica, ka esot saslimusi. Lūdza Ivanu atbraukt.

Pieprasīja, lai sēžu mājās un gaidu vīru. Pagāja desmit dienas. Ivans nezvanīja, neatgriezās. Neprasīju, kā man iet. Ja es pati zvanīju dzīvesbiedram, viņš bija aizkaitināts, prasīja ātrāk pabeigt sarunu. Skaidroja, ka mamma slikti jūtas, apsolīja atbraukt, kad viņai kļūs vieglāk. Un reiz teica, ka netaisās braukt mājās.

Lasi vēl: Zvaigžņu zīmes, kurām 2024. gada aprīlī un maijā būs veiksmes sērija: Tamāras Globas viedoklis

Un paziņoja, ka, ja gribu būt kopā ar viņu, man jāpārceļas pie vīramātes.

Es ļoti mīlēju savu vīru. Un biju gatava darīt visu, lai glābtu savu ģimeni. Tāpēc sāku dzīvot kopā ar vīra māti.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment