Burbuļplēve nav radīta iepakošanai vai pat nervu nomierināšanai. Kādam nolūkam tā tika izgudrota

Tapetes nekad nebija ļoti pieprasītas, Als un Marks atteicās no idejas, bet atcerējās par to tikai pēc 3 gadiem, kad saprata, ka tapetes var izmantot kā seguma materiālu zemnieku siltumnīcām.

Draugi sāka izgudrojuma uzlabošanu, bet pēc tam viņiem tas neizdevās. Viņi pasūtīja burbuļplēves masveida ražošanas iekārtu, saražoja kilogramus gatavā produkta un uzkrāja milzīgus parādus. Plēvi strauji iznīcināja nokrišņi.

Tikai pēc dažiem mēnešiem Als Fīldings pamanīja, ka gaisu mīkstā slēgtā telpā var izmantot kā amortizatoru vai vibrāciju nomierinošu līdzekli.

1960. gadā draugi nodibināja uzņēmumu ar nosaukumu Sealed Air. Vienam no projektu vadītājiem radās ideja piedāvāt burbuļplēvi, lielākajam datoru ražotājam.

Visdažādākie testi parādīja, ka “hermētiskais gaiss” uzticami aizsargā trauslo aprīkojumu no triecieniem un vibrācijām. Tas bija galvu reibinošs panākums, kas aizsāka burbuļplēves gājienu visā pasaulē.

Lasi vēl: Vienkāršākā recepte visgaršīgākajiem marinētiem tomātiem, kas to izmēģināja, citus vairs neēd

Amerikā šī gada janvāra gaisa burbuļplēves novērtēšanas diena ir veltīta izgudrotājiem, kuri nekad nepadevās un nepadodas!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment