Pēc tam mums būs nepieciešams cepšanas trauks, pilnīgi jebkurš. Katru burkāna pusi bagātīgi ieziežam ar augu eļļu un burkānus ievietojam cepamajā traukā.
Laistiet savas dobes ar pienu: agronoms atklāj kas tad notiks ar jūsu ražu un kā tā uzlabosies
Nav nepieciešams pievienot sāli vai garšvielas – to visu piebērsim salātiem, kurus gatavosim.
Liekam burkānus cepties uzkarsētā cepeškrāsnī 30 minūtes 180 grādos, augšas un apakšas karsēšanas režīmā.
Kad pagājušas 30 minūtes, pārbaudām burkānu gatavību. Lai to izdarītu, ieduram tajos zobu bakstāmo – ja tas izdodas viegli, burkāni ir gatavi.
Cepti burkāni salātos ir daudz garšīgāki par vienkārši vārīti. Ceptos burkānus sagriežam kubiņos, strēmelēs vai kā citādi un pievienojam salātiem. Tici man, ja vienreiz izmēģināsi šo metodi, savādāk vairs negribēsi!
Bet kā tu gatavo burkānus salātiem – vāri ūdenī, tvaicē vai arī cep? Laipni lūgts pastāstīt komentāros un dalīties ar šo rakstu sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Vai grims ir nepieciešams sievietei pēc 60 gadiem: ko saka un iesaka stilisti
- Viss atkarīgs no laikapstākļiem pirmdien: atklāj vai gaidīt sniega kupenas līdz rudens beigām
- 8 veiksmīgu cilvēku rīta paradumi, kurus viņi ievēro pat tad, kad ir pilnīgi noguruši
- Siļķes smēriņš, kas pazudīs no galda pāris minūšu laikā: izskatās dārgs, bet maksā nieka centus
- Lienes pārsteigums vīram Kuldīgā pārvērtās par vilšanos: stāstu, kāds skats viņu sagaidīja mājoklī
- Mans draugs gatavo šīs izcilās brokastis, ko gribas ēst katru rītu: gatavs dažās minūtēs








