Pēc tam mums būs nepieciešams cepšanas trauks, pilnīgi jebkurš. Katru burkāna pusi bagātīgi ieziežam ar augu eļļu un burkānus ievietojam cepamajā traukā.
Laistiet savas dobes ar pienu: agronoms atklāj kas tad notiks ar jūsu ražu un kā tā uzlabosies
Nav nepieciešams pievienot sāli vai garšvielas – to visu piebērsim salātiem, kurus gatavosim.
Liekam burkānus cepties uzkarsētā cepeškrāsnī 30 minūtes 180 grādos, augšas un apakšas karsēšanas režīmā.
Kad pagājušas 30 minūtes, pārbaudām burkānu gatavību. Lai to izdarītu, ieduram tajos zobu bakstāmo – ja tas izdodas viegli, burkāni ir gatavi.
Cepti burkāni salātos ir daudz garšīgāki par vienkārši vārīti. Ceptos burkānus sagriežam kubiņos, strēmelēs vai kā citādi un pievienojam salātiem. Tici man, ja vienreiz izmēģināsi šo metodi, savādāk vairs negribēsi!
Bet kā tu gatavo burkānus salātiem – vāri ūdenī, tvaicē vai arī cep? Laipni lūgts pastāstīt komentāros un dalīties ar šo rakstu sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Cilvēki, kuri aiziet pensijā laimīgi un paliek tādi arī ilgtermiņā, parasti piekopj šos 7 ikdienas paradumus
- “Tu man iedevi ķīniešu nieciņu, kas pēc gada salūzīs” vīramāte nebija priecīga par dāvanu
- Lūcijas diena 13. decembrī: dabas vērotājs Vilis Bukšs atklāj, kāpēc īpaša nozīme ir vilkačiem un kādu ziemu varam gaidīt vēl
- 2025./ 2026. gada ziemas modes “antitrendi”: novecojošas “kombinācijas”, par kurām šajā sezonā varat aizmirst
- Meteorologs Toms Bricis: brīvdienās iestāsies kārtīga ziema, bet no 15. decembra viss strauji mainīsies
- Mans vīrs aizmirsa telefonu un aizgāja – viens zvans no “kolēģa” izdzēsa 20 gadus manā dzīvē










