Pagatavošana:
1.Banānus ar blendera palīdzību sasmalciniet, līdz iegūta putras konsistence (visērtāk to ir darīt ar blenderi, taču varat rīkoties arī ar dakšiņu).
2.Biezpienam pievienojiet klāt miltus un olu, pēc tam visu sajauciet, līdz iegūta viendabīga masa.
3.Sajauciet kopā biezpiena un banāna masas, bet pēc tam iegūto masu ieklājiet cepamajā formā.
4.Siera kūku nepieciešams cept cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes. Jūs varēsiet noteikt to, ka kūka ir gatava, pēc izveidojušās brūnās kārtiņas.
5.Gatavo siera kūku varat izdekorēt ar putukrējumu vai jebkuru citu saldo mērci (šokolādes, karameļu utt.).
6.Tagad siera kūka ir pilnībā gatava. Varat griezt pa gabaliņiem un pasniegt!
Lasi arī: Tik garšīgus kāpostu salātus vēl nebūsiet ēduši
Būsim ļoti pateicīgi, ja padalīsies ar recepti – draugiem.
Tevi noteikti interesēs
- Ziema nesīs kaut ko nepieredzētu kopš 1799. gada: meteorologi skaidro uz ko vajadzētu rēķinātiesby Sandra Vīgante
- Kāpēc zemeņu audzētāji ar stāžu šos augus vienmēr stāda rudenī: nosaukti labākie termiņiby Laura Andersone
- Pļaviniekos vēl ilgi apsprieda mīlestību starp skaisto meiteni un vietējo “slikto zēnu”; beigas gan nebija tādas, kādas visi bija iedomājušiesby Aigars Andersons