Pagatavošana:
1.Banānus ar blendera palīdzību sasmalciniet, līdz iegūta putras konsistence (visērtāk to ir darīt ar blenderi, taču varat rīkoties arī ar dakšiņu).
2.Biezpienam pievienojiet klāt miltus un olu, pēc tam visu sajauciet, līdz iegūta viendabīga masa.
3.Sajauciet kopā biezpiena un banāna masas, bet pēc tam iegūto masu ieklājiet cepamajā formā.
4.Siera kūku nepieciešams cept cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes. Jūs varēsiet noteikt to, ka kūka ir gatava, pēc izveidojušās brūnās kārtiņas.
5.Gatavo siera kūku varat izdekorēt ar putukrējumu vai jebkuru citu saldo mērci (šokolādes, karameļu utt.).
6.Tagad siera kūka ir pilnībā gatava. Varat griezt pa gabaliņiem un pasniegt!
Lasi arī: Tik garšīgus kāpostu salātus vēl nebūsiet ēduši
Būsim ļoti pateicīgi, ja padalīsies ar recepti – draugiem.
Tevi noteikti interesēs
- Paziņots, kurā TV kanālā varēs noskatīties “Oskaru” balvu tiešraidi: uzzināsim, vai “Straume” saņems prestižo balvuby Laura Blūma
- Gudras saimnieces nepērk dārgus ķīmiskos līdzekļus – pieejams produkts tiks galā ar netīrumiem labāk nekā profesionāls produktsby Anete Vītola
- Meteorologs Toms Bricis nākošnedēļ Latvijai sola ilgi gaidīto siltumu: viņš precizē, līdz cik grādiem uzsils gaissby Laura Blūma