Cepelīni ir viens no garšīgākajiem ēdieniem pasaulē. Viss ir vienkārši, pieejams un ļoti, ļoti garšīgi

Ja jums garšo kartupeļu ēdieni, tad noteikti jāpagaršo cepelīni. Padalīšos ar pagatavošanas noslēpumiem, ceru, ka jums viss izdosies.

Sākšu ar pildījumu, tā ir gaļa. Ņemu 600 g maltās gaļas, man ir cūkgaļa ar vistu.

Maltajai gaļai lieku sāli, samaltus piparus.

Vienu lielu, smalki sagrieztu sīpolu apcep.

Pievienojiet malto gaļu sīpoliem un apcepiet tos kopā, līdz tie ir gatavi.

Šādi sanāk pildījums. Nolikšu malā un turpināšu ar kartupeļu mīklu.

Kartupeļu mīklai ņemu 1 kg kartupeļu, vēlams tādus, kuros vairāk cietes. Es vāru sālītā ūdenī.

Tad sasmalcinu biezenī (var pievienot nedaudz malto piparu).

Ielieku biezenī 2 olas un samaisu.

Un tikai pēc tam pievienoju sasmalcinātas dilles.

Sāku pievienot miltus. Es izmantoju 400 gramus miltu, jūsu var būt nedaudz vairāk, bet noteikti ne mazāk. Es mīcu mīklu.

Lasi vēl: Vai zibens negaisa laikā var runāt pa mobilo telefonu

Vispirms ar karoti, tad ar rokām, iesmērējot tās ar augu eļļu.

Mīklai nedaudz jālīp pie rokām. Es to sadalu divās daļās.

Katru daļu sarullēju bumbiņās un sadalu 10-12 daļās. Es sarullēju katru.

Izmīcu to plakani un pa vidu ieliku malto gaļu.

Es saspiežu malas ovāla formā. Man ir 20 no tiem.

Vāra tos sālsūdenī. Vāra īsu laiku, tie uzpeld virspusē, vāra vēl pāris minūtes un viss. Tas aizņem apmēram 6 minūtes. Un viņi ir gatavi!

Man patīk uz tiem likt ceptus sīpolus. Vai arī varat vienkārši pievienot skābo krējumu, tas tik un tā ir garšīgi!

Sastāvdaļas:

Pildījums:

Maltā gaļa – 600 gr
Sīpols – 1 gab
Sāls, pipari pēc garšas
Augu eļļa cepšanai
Kartupeļu mīkla:

Kartupeļi – 1 kg
Sāls, pipari pēc garšas
Olas – 2 gab
Dilles – 1 ķekars
Milti – 400 gr

Lasi vēl: Pārsteigums no zvaigznēm: trīs zvaigžņu zīmes, kas iegūs finanšu džekpotu 2024. gada rudenī

Daudzi viņus sauc par burvju ēdienu. Bet man tas ir vienkārši ļoti garšīgs ēdiens.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment