Kā pēdējo sastāvdaļu pa daļām pievienojam miltus. Nevajag miltus pievienot visus uzreiz! Mīcām mīklu ar rokām, līdz tā pārstāj lipt pie plaukstām. Pēc tam pārklājam mīklu ar pārtikas plēvi un atstājam “atpūsties” uz 10-15 minūtēm.
Pīrādziņu veidošana un cepšana
Kad mīkla ir “atpūtusies”, varam sākt veidot pīrādziņus. Izvēlieties pildījumu pēc savas gaumes – saldu ievārījumu, biezpienu, gaļu, kāpostus vai sēnes. Lai gatavošanas process būtu vēl ātrāks, pildījumu sagatavojam iepriekš.
Apcepam pusfabrikātus dziļā pannā vai friterī (taukvāres katlā) no abām pusēm līdz tie iegūst zeltaini brūnu krāsu. Gatavos pīrādziņus liekam šķīvī, kas pārklāts ar papīra salvetēm, lai tās uzsūktu lieko eļļu.
Uzaiciniet ģimenes locekļus uz tēju – šie pīrādziņi noteikti garšos visiem!
Priecāsimies, ja jums šī recepte noderēs un aicinām rakstu atzīmēt ar “patīk” un dalīties ar to sociālajos tīklos. Novērtēsim arī jūsu komentārus, it īpaši, ja esat pīrādziņu cienītājs un bieži tos gatavojiet!
Ķiršu torte, kas ir daudzas reizes garšīgāka par saldējumu – viss triks ir vienā sastāvdaļā
Tevi noteikti interesēs
- Kas patiesībā dara cilvēkus laimīgus pensijā: 5 galvenie faktori un finanses nav viens no tiem
- Veikalā pamanīju sievieti, kas pirka 30 kg sāls, piegāju pajautāt kāpēc – uzzinot atbildi pati arī nopirku
- Veļu laikā, kad beidzas 10. novembrī, nedrīkst darīt šādas lietas, citādi sāksies neveiksmes
- Vācu sievietes nav kautrīgas, kamēr latvietes sarkst šo darot: ”Pat vienatnē latvietes to nedarītu”
- “Atlaide, kas patiesībā nav atlaide” – ko man atklāja draugs, kurš strādā Valmieras veikalā
- Cilvēki, kuri vēlāk dzīvē paliek vientuļi, bieži jaunībā pieļāvuši šīs 8 draudzības kļūdas








