Kā pēdējo sastāvdaļu pa daļām pievienojam miltus. Nevajag miltus pievienot visus uzreiz! Mīcām mīklu ar rokām, līdz tā pārstāj lipt pie plaukstām. Pēc tam pārklājam mīklu ar pārtikas plēvi un atstājam “atpūsties” uz 10-15 minūtēm.
Pīrādziņu veidošana un cepšana
Kad mīkla ir “atpūtusies”, varam sākt veidot pīrādziņus. Izvēlieties pildījumu pēc savas gaumes – saldu ievārījumu, biezpienu, gaļu, kāpostus vai sēnes. Lai gatavošanas process būtu vēl ātrāks, pildījumu sagatavojam iepriekš.
Apcepam pusfabrikātus dziļā pannā vai friterī (taukvāres katlā) no abām pusēm līdz tie iegūst zeltaini brūnu krāsu. Gatavos pīrādziņus liekam šķīvī, kas pārklāts ar papīra salvetēm, lai tās uzsūktu lieko eļļu.
Uzaiciniet ģimenes locekļus uz tēju – šie pīrādziņi noteikti garšos visiem!
Priecāsimies, ja jums šī recepte noderēs un aicinām rakstu atzīmēt ar “patīk” un dalīties ar to sociālajos tīklos. Novērtēsim arī jūsu komentārus, it īpaši, ja esat pīrādziņu cienītājs un bieži tos gatavojiet!
Ķiršu torte, kas ir daudzas reizes garšīgāka par saldējumu – viss triks ir vienā sastāvdaļā
Tevi noteikti interesēs
- Ja negribat izmest visu ražu, nedariet tā: 6 gadījumi, kad kartupeļus nedrīkst novāktby Laura Andersone
- Kad būs atvasara: sinoptiķi snieguši detalizētu prognozi 2025. gada rudenimby Sandra Vīgante
- 7. septembrī Latvijas debesīs parādīsies Sarkanais Mēness: iespaidīgākā dabas parādība pēdējo 10 gadu laikāby Laura Andersone