Četrām zodiaka zīmēm veiksies, un divām vajadzētu sagatavoties nepatikšanām: horoskops visam 2024. gadam

Ko mums nesīs Zaļā Koka Pūķa gads? Eksperte Anna Daņilova dalījās ar savu prognozi 2024. gadam.

Auns

Aunu gaida lielas pārmaiņas. Šis gads būs kā došanās lejup pa kalnu upi: piedzīvojumu, adrenalīna un braukšanas jūra, bet balasts jāatstāj krastā. Šis ir lielisks laiks jaunu paziņu veidošanai un sociālā loka paplašināšanai, taču nāksies atvadīties no tiem, kas bremzē tavu attīstību. Vēlme uzlabot savu sociālo statusu Aunam būs vadzvaigzne: un viņi patiešām varēs izcīnīt savu vietu saulē, taču tam būs jāizmanto visi resursi, sakari un neatlaidība. Izrādiet iniciatīvu, rīkojieties un komunicējiet pēc iespējas vairāk, esiet pirmais, kas brīvprātīgi dodas komandējumos un vadiet svarīgu projektu.

Kādam zvaigznes sola paaugstinājumu pa karjeras kāpnēm, citam – iegādāties nekustamo īpašumu un atvērt savu biznesu, bet kāds apprecēsies, arī īstenojot savus vērienīgākos sapņus. Jā, šogad neviena uzvara nenāks viegli, bet galvenais ir nepadoties. 2024. gads būs sevis izzināšanas un aktīvas izaugsmes periods, taču jāatceras, ka dažkārt šis process var būt visai sāpīgs.

Vērsis

Vērsim ir saspringts periods, kad ir vērts parādīt visstiprākās gribas īpašības, lai apliecinātu savu statusu. Šis gads izaicinās izkāpt no komforta zonas, būs jāpielāgojas mainīgajiem apstākļiem un jābūt elastīgam. Zvaigznes saka, ka nevajadzētu uztvert iepriekšējo amatu zaudēšanu kā katastrofu. Krīze vienmēr sniedz jaunas iespējas. Pirmajā pusgadā tev būs labas iespējas uzlabot savu finansiālo stāvokli, un, ja tās izmantosi, otrajā pusgadā saņemsi atdevi un labas, treknas dividendes.

Tev veiksies visos tev svarīgos jautājumos, ja vien nepalēnināsi un nepretojies pārmaiņām. Iespējams, nolemjat radikāli mainīt savu tēlu vai veikt remontdarbus – tagad ir īstais laiks, 2024. gads ir vienkārši radīts eksperimentiem.

Dvīņi

Šogad Dvīņiem pavērsies labas izredzes. Zvaigznes vēsta, ka, lai gūtu panākumus, jāpaļaujas uz profesionālo zināšanu apguvi. Meklējiet iespējas apmainīties ar pieredzi, iegūt apmācību un iegūt vairāk informācijas no ekspertiem. Pūķis sagādās daudz pārsteigumu, kas liks jums justies satrauktam, un šeit galvenais ir pieņemt lēmumus ar vēsu prātu, nesteidzieties un nepaļauties uz “varbūt”. Ar disciplīnas un laika plānošanas palīdzību jūs varat tikt galā ar visām problēmām.

Stingra kontrole būs nepieciešama arī naudas lietās, īpaši uzmanīgam jābūt, ja tiek lūgts aizņemties naudu. Personīgajās attiecībās, īpaši gada sākumā, būs daudz romantikas un pastāvēs iespēja, ka aizraušanās pāraugs nopietnās attiecībās.

Vēzis

Vēžiem būs jākļūst par atbalstu daudziem: viņiem pastāvīgi jārisina citu cilvēku un savas problēmas. Jums būs jābūt pacietīgam, taču, pateicoties tam, jūs varat justies pieprasīti un gūt lielus panākumus. 2024. gads tiek dots Vēžiem, lai parādītu savas līdera īpašības. Zvaigznes saka, ka tev ir šis potenciāls, kas šobrīd izpaužas rūpēs par mīļajiem, taču tu esi spējīgs uz vairāk. Algas vai amata paaugstinājumu varēsi panākt, ja iemācīsies tikt galā ar emocijām un iet uz mērķi, nepievēršot uzmanību īslaicīgām grūtībām.

Finansiālā situācija būs diezgan labklājīga, taču jūs nevarat atslābināties. Zvaigznes iesaka rūpīgāk aplūkot ar kredītiem un parādiem saistīto jautājumu risināšanu. Personīgajās attiecībās būs zināmi satricinājumi: greizsirdības lēkmes satricinās jūsu mīlas laivu un draudēs ar kuģa avāriju. Nevaldāma kaisle nāk par labu romānos, dzīvē labāk kontrolēt vārdus un darbības, un lieko enerģiju tērēt dejām vai sporta zālē.

Lauva

Šī gada devīze Lauvai ir “tagad vai nekad”. Jums būs smagi jāstrādā, taču jābūt ārkārtīgi uzmanīgam saziņā ar citiem. Viņi var izdarīt spiedienu uz jums un pārbaudīt jūsu spēkus visos iespējamos veidos. Sīkāk apskatiet savu apkārtni, lai neiekristu nelabvēļu ēsmā. Aizstāvi savu viedokli un piesaisti atbalstītājus: iespējams, tavā pusē nāks tavi bijušie ienaidnieki, tāpēc iemācies risināt sarunas un lūgt palīdzību. Zvaigznes saka, ka šogad jābūt uzmanīgiem, ieguldot lielas naudas summas. Mierīgs spriedums palīdzēs izvairīties no lielākās daļas šī gada kļūmju. Izvēlieties “putns rokā” un netērējiet savu enerģiju, dzenoties pēc celtņa, it īpaši finanšu sektorā. Nauda parādīsies un arī ātri pazudīs, tāpēc būtu labi izveidot “drošības spilvenu” un, ja iespējams, jaunus kredītus neņemt. Šis ir lielisks gads mīlestībai, attiecību veidošanai un flirtam. Daudziem aktuāla kļūs laulību un kāzu gatavošanās tēma. Šķiet, ka 2024. gads ir radīts, lai atzīmētu ilgi gaidīto laulību.

Jaunava

2024. gadā Jaunavām darbā un karjerā būs jāiegulda daudz līdzekļu. Pienākumu saraksts augs kā sniega pikas, būs daudz jāmaina darba procesa organizācijā, bet atdevi saņemsi gandrīz uzreiz. Šis ir tieši brīdis, kad vari droši lūgt jaunu amatu vai algas paaugstinājumu un tev netiks atteikts. Pūķa gads tev var būt izaugsmes un veiksmes gads, ja koncentrēsi savu enerģiju uz mijiedarbību ar pasauli un apkārtējiem, nevis aizslēgsi visu un visus savā svētnīcā.

Lasi vēl: Naudas virpulis: Pāvels Globa norādīja uz divām debesu zīmēm, kurām lemts kļūt bagātām janvārī

Lasi vēl: Viens mazs noslēpums – un parastās maizītes ar biezpienu pārvēršas par šedevru (citu definīciju ir grūti atrast), vienkārša recepte

Īpaša uzmanība jāpievērš veselībai un imunitātei un jāatceras, ka visu nevar mainīt. Trakajā skrējienā uz augšu neaizmirstiet par sevi. Pastāv veselības apdraudējumi, kurus nevajadzētu ignorēt, tāpēc savlaicīgi konsultējieties ar ārstu un veiciet profilaktiskās apskates. Nevajag arī ieslīgt hipohondrijā, taču veselīgi ieradumi un pareiza ikdienas rutīna palīdzēs izvairīties no daudzām problēmām.

 

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment