Četras lietas, ko Vanga ieteica turēt mājās, lai piepildītu to ar labklājību, bet savu dzīvi – ar veiksmi

Katrs cilvēks vēlas būt laimīgs un dzīvot labklājībā. Patiesībā, nav nepieciešamas burvju spējas, lai to sasniegtu. Mēs visi esam spējīgi piesaistīt laimi un labklājību savā dzīvē.

Viens no veidiem – ieklausies diženās Vangas padomā!

Neatkarīgi no tā, vai jūs tam ticat, katrs objekts ap mums izstaro enerģiju. Atšķirība ir tikai tajā, ka dažu enerģija ir smaga un nomācoša, kamēr citu enerģija ir gaiša un radoša.

Jūs būsiet pārsteigti, bet veiksmi nepievilina maģiski amuleti, talismani un citi ezoteriski priekšmeti, kas tikai aizpilda māju un bloķē pārpilnības enerģiju.

Viņi patiesi aizsargā mūsu māju, pārvēršot to par spēka vietu, piesaistot dzīvē īstus brīnumus, visparastākās lietas, par kurām Vanga teica: “Tie ir kā veiksmes peļu slazdi, kas satver to aiz astes un nelaiž vaļā.”

Lasi arī: Es būtu palikusi bez gurķu ražas, ja ne padoms no kādas vecas avīzes

 

Āboli

Mūsu senči tos sauca par “veiksmes augļiem” un uzskatīja, ka rudais ābols ir labākā mājvietas dāvana, kas nes labklājību mājā un mīlestību ģimenei. Un kopš neatminamiem laikiem ābols tika uzskatīts par īpašiem svētkiem, kad jūs varat atbrīvoties no visām nepatikšanām un piesaistīt dzīvē veiksmi.

Pazīstamiem un parastajiem āboliem patiešām piemīt pārsteidzošas maģiskas spējas. Viņi spēj attīrīt no negatīvisma jebkurā enerģijas līmenī, piepildot katru mājas stūri ar pozitīvu enerģiju, vairojot to dienu no dienas, vienkārši dižojoties uz šķīvja.

Centieties, lai āboli jūsu mājā būtu konsekventi. Izvēlieties tikai tos, kas ir patīkami acij, vienmēr sarkani vai ar sarkanu pusi.

 

Medus

Vanga teica, ka mājai jābūt pilnai. Un šim nolūkam jums viņš ir jāārstē, un jūs nevarat iedomāties labāku cienastu par svaigu, aromātisku medu. Bet pat šeit ir īpaši noteikumi, kurus nevar ignorēt.

Jums jāizkausē medus, ielejiet to skaistā apakštasītē ar zeltainu rakstu un trīs reizes pačukstējiet:

“Saldais medus plūst viegli, lai tas tikpat saldi, lai mūsu dienas viegli rit mūsu mājā, palīdziet mums.”

Medus var iekarot sirdi un piesaistīt atbalstu, bet pats par sevi tam ir pārsteidzošs spēks, kas piesaista naudas enerģiju.

Senatnē tika uzskatīts, ka, ja jaunlaulātie visu mēnesi pēc kāzām dzers medus dzērienu, viņiem tiks garantēta ērta dzīve. Tāpēc mēnesi sauc par medusmēnesi.

Un arī medus ir visjutīgākais negatīvās enerģijas barometrs mājā. Pastāv uzskats: ja svaigs medus pēc dažām dienām kļūst sukādes, ar enerģiju mājā nav viss kārtībā, un kādam no radiniekiem ir ļauna acs.

Vārdu sakot, labāk, lai medus mājā ir nekā nav. Un lai stiprinātu tā enerģiju, svarīgi ievērot vienkāršus noteikumus.

Traukiem medum jābūt no dabīgiem materiāliem: kristāla, porcelāna, stikla. Ko vien sirds kāro, tikai ne plastmasas. Tas nogalina medus spēku.

Mammai ir jau pāri 40, taču viņa izskatās tik jauna. Viņa atzinās, ka ikdienā sajauc lēto želatīnu ar…

Medu, kas sācis cukuroties, labāk nekavējoties aizstāt ar svaigu. Un veco izmanto maizes izstrādājumos, kompotos vai maskai. Pretējā gadījumā labklājības un veselības vietā tas sāks piesaistīt neveiksmes.

 

Tomēr divas spēcīgākās metodes vēl ir palikušas UN TĀS IR VĒL EFEKTĪVĀKAS PAR ĀBOLIEM UN MEDU!

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment