Četras zvaigžņu zīmes, kurām ir labas iespējas kļūt bagātākām līdz 2022. gada novembra beigām

Svari

Sirdī tu tici godīgām izlozēm un katru reizi, kad ar aizturētu elpu pārbaudi iegādātās biļetes. Pēdējā rudens mēneša beigās jūsu zīmei būs lieliska iespēja apstiprināt savus minējumus un salauzt iespaidīgu banku.

2022. gada novembrī zvaigznes iesaka noteikti izmēģināt veiksmi un noteikti uzkrāt vismaz pāris biļetes. Nešaubieties, ka veiksme jūs noteikti apmeklēs. Vienkārši nesteidzieties tērēt vieglu naudu – parādiet gudrību un veiciet pirmo uzkrājumu lolotajam mērķim.

 

Mežāzis

Mēneša sākumā jums varēja šķist, ka nav kur gaidīt budžeta papildināšanu. Taču līdz novembra beigām viss krasi mainīsies.

Lasi arī: “Labvēlīgā tipa” dalībnieka Kaspara Tīmaņa dzīvē ienākušas sliktas ziņas

Nauda burtiski sāks lēkt jūsu kabatā, turklāt no visnegaidītākajām pusēm. Piemēram, priekšnieks dos prēmiju, radinieki – dāsnas dāvanas, bet otrā pusīte sagatavos materiālu pārsteigumu. Nav izslēgtas zvaigžņu dāvanas negaidīta mantojuma veidā un nopietni ienākumi no akcijām.

Mežāžiem vajag tikai nepazust, atrodoties uz finansiālu panākumu viļņa, jo tas būs diezgan īslaicīgi. Bet jums būs laiks iepriecināt sevi ar lolotajiem pirkumiem, par kuriem vienmēr bija žēl naudas.

 

Arī interesanti: Vīrs lūdz savu mammu dzīvot pie mums, es balsoju par pansionātu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment