Check GPS: unikāla tehnoloģija, kas pasargās no zagļiem

Ar CheckGPS iekārtas palīdzību vienmēr esi pārliecināts par savu īpašumu atrašanās vietu! Iekārta darbojas autonomi un regulāri nosūta atrašanās vietas pozīciju.

Kā tas darbojas:

  • Reģistrē iekārtu caur internetu
  • Uzstādi sev ērtākos iestatījumus tiešsaistes sistēmā
  • Ieslēdz ierīci
  • Paslēp to

Sekot līdzi ierīcei, mainīt iestatījumus vai lasīt paziņojumus varēsiet reālajā laikā, CheckGPS web sistēmā, no jebkuras ierīces ar piekļuvi internetam!

+ MINIATŪRA IEKĀRTA: CheckGPS iekārtu viegli paslēpt, pateicoties tās kompaktajiem izmēriem, niecīgajam svaram un neuzkrītošajam dizainam

+ 100% SASNIEDZAMĪBA: Ja GPS nav pieejams, iekārta noteiks atrašanās vietu, izmantojot GPRS. Iekārtā ir integrēta starptautiska SIM karte, kas nosūtīt koordinātas no jebkuras vietas pasaulē.

+ VIEGLI NOSLĒPJAMS: Zaglim iekārtu būs grūti atrast, jo, pateicoties gulēšanas režīmam, iekārtu nevar identificēt ar signāla detektoru. Šī ir Latvijā izstrādāta tehnoloģija un zagļiem tā nav pazīstama.

+ MAKSIMĀLA DROŠĪBA: kārtas korpuss atbilst augstajai IP67 klasei, kas nodrošina tās izturību pret ūdeni un triecieniem, tādēļ iekārta ir piemērota, lai ar to aprīkotu gan kvadriciklus, gan ūdens transportlīdzekļus.

+ ILGMŪŽĪBA: Iekārta bez uzlādes spēj autonomi darboties vismaz 2 gadus.

+ BRĪDINĀJUMI: Brīdinājumi ar SMS un e-pasta starpniecību par iekārtas pozīciju, apgabala šķērsošanu, triecienu, baterijas līmeni u.c.

+ AKSELEROMETRS: Pateicoties CheckGPS iekārtā iebūvētajam akselerometram, spēcīga trieciena vai kritiena gadījumā nekavējoties tiks nosūtīts brīdinājums ar koordinātām.

CheckGPS web sistēmas iespējas:

+ VISS VIENUVIET: Izsekojamie īpašumi un personas uz vienas kartes

+ MONITORINGS: Nosaki atrašanās vietu, pārvietošanās ātrumu, virzienu, u.c

+ ĢEOSĒTAS: Zīmē sētas un saņem ziņu par teritorijas šķērsošanu

+ VĒSTURE: Maršruta vēsture par izvēlēto laika periodu

+ BRĪDINĀJUMI: Brīdinājums par pārvietošanos noteiktā ātrumā u.c.

+ IESTATĪJUMI: Pēc iestatījumiem prognozē iekārtas baterijas dzīves ilgumu

Rakstu iesaka: 

Avots: autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment