Pagatavošana:
1. Veikalā izvēlas pēc iespējas svaigāku jaunā kāposta galviņu. Noloba virsējās lapas, un sāk smalcināt kāpostu – atcerieties, ka kāpostam jābūt sasmalcinātam tiešām labi.
2. Kad tas izdarīts, no citrona izspiež sulu un pievieno dziļā traukā sasmalcinātajiem kāpostiem.
3. Pēc tam ņem sīpolu, nomizo un sagriež ļoti smalki. Pievieno traukā kāpostiem.
4. Krabju nūjiņas sagriež smalkos kvadrātiņos un pievieno visu traukā pārējām sastāvdaļām.
5. Atver kārbu ar kukurūzu (vai zaļajiem zirnīšiem), notecina visu lieko šķidrumu. Un tikai tad pievieno traukā pārējām sastāvdaļām.
6. Pievieno krējumu (un, ja vēlaties, arī nedaudz majonēzes), sāli, piparus un kārtīgi samaisa.
Padoms!
Šie salāti ir īpaši tāpēc, ka tie ir ļoti gardi uzreiz pēc pagatavošanas – tos nav nepieciešams iepriekš atdzesēt ledusskapī. Viņu garša ir tāda pati kā pagatavošanas brīdī, tāpēc tie vienmēr pārsteidz viesus ar svaigumu un intensīvu garšu!
Kopumā krabju nūjiņu salāti ir populāri tāpēc, ka tie apvieno svaigumu, garšas bagātību un vizuālo pievilcību, tādējādi radot patiesi garsīgu un baudāmu ēdienu.
Tevi noteikti interesēs
- Suns nobloķēja ātrās palīdzības mašīnas ceļu un negāja prom – tikai vēlāk noskaidrojās kas par lietuby Sandra Ločmele
- Kāpēc patiesībā bieži nedrīkst apciemot aizsaulē aizgājušo radinieku atdusas vietasby Sandra Ločmele
- Tagad es vienmēr katrā istabā ievietoju glāzi ar sāli. Viesnīcas istabene man parādīja vienkāršu knifiņuby Rinalds Bergmanis