Pagatavošana:
1. Veikalā izvēlas pēc iespējas svaigāku jaunā kāposta galviņu. Noloba virsējās lapas, un sāk smalcināt kāpostu – atcerieties, ka kāpostam jābūt sasmalcinātam tiešām labi.
2. Kad tas izdarīts, no citrona izspiež sulu un pievieno dziļā traukā sasmalcinātajiem kāpostiem.
3. Pēc tam ņem sīpolu, nomizo un sagriež ļoti smalki. Pievieno traukā kāpostiem.
4. Krabju nūjiņas sagriež smalkos kvadrātiņos un pievieno visu traukā pārējām sastāvdaļām.
5. Atver kārbu ar kukurūzu (vai zaļajiem zirnīšiem), notecina visu lieko šķidrumu. Un tikai tad pievieno traukā pārējām sastāvdaļām.
6. Pievieno krējumu (un, ja vēlaties, arī nedaudz majonēzes), sāli, piparus un kārtīgi samaisa.
Padoms!
Šie salāti ir īpaši tāpēc, ka tie ir ļoti gardi uzreiz pēc pagatavošanas – tos nav nepieciešams iepriekš atdzesēt ledusskapī. Viņu garša ir tāda pati kā pagatavošanas brīdī, tāpēc tie vienmēr pārsteidz viesus ar svaigumu un intensīvu garšu!
Kopumā krabju nūjiņu salāti ir populāri tāpēc, ka tie apvieno svaigumu, garšas bagātību un vizuālo pievilcību, tādējādi radot patiesi garsīgu un baudāmu ēdienu.
Tevi noteikti interesēs
- Pētnieki atzīst – Latvijā lāču ir daudz un tie apdzīvo gandrīz visu teritoriju: nosaukti konkrēti novadiby Laura Blūma
- ”Swedbank atgādina iedzīvotājiem svarīgu ziņu par klientu maksājumu nosūtīšanu uz citām bankāmby Sandra Ločmele
- Nolieciet lauru lapu zem paklāja un 24 stundu laikā iegūsiet lieliskus rezultātus – triks, kuru man iemācija vecmāmiņaby Anete Vītola