Ciemiņi uzreiz prasīja recepti; noteikti vēl neesat gatavojuši tādus krabju nūjiņu salātus

Pagatavošana:

1. Veikalā izvēlas pēc iespējas svaigāku jaunā kāposta galviņu. Noloba virsējās lapas, un sāk smalcināt kāpostu – atcerieties, ka kāpostam jābūt sasmalcinātam tiešām labi.

2. Kad tas izdarīts, no citrona izspiež sulu un pievieno dziļā traukā sasmalcinātajiem kāpostiem.

3. Pēc tam ņem sīpolu, nomizo un sagriež ļoti smalki. Pievieno traukā kāpostiem.

4. Krabju nūjiņas sagriež smalkos kvadrātiņos un pievieno visu traukā pārējām sastāvdaļām.

5. Atver kārbu ar kukurūzu (vai zaļajiem zirnīšiem), notecina visu lieko šķidrumu. Un tikai tad pievieno traukā pārējām sastāvdaļām.

6. Pievieno krējumu (un, ja vēlaties, arī nedaudz majonēzes), sāli, piparus un kārtīgi samaisa.

Omītes padomi grīdu mazgāšanā: naudas pievilināšana un slimību novēršana. Spīdīga grīda un labklājība garantēta.

Padoms!

Šie salāti ir īpaši tāpēc, ka tie ir ļoti gardi uzreiz pēc pagatavošanas – tos nav nepieciešams iepriekš atdzesēt ledusskapī. Viņu garša ir tāda pati kā pagatavošanas brīdī, tāpēc tie vienmēr pārsteidz viesus ar svaigumu un intensīvu garšu!

 

Kopumā krabju nūjiņu salāti ir populāri tāpēc, ka tie apvieno svaigumu, garšas bagātību un vizuālo pievilcību, tādējādi radot patiesi garsīgu un baudāmu ēdienu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment