“Cīņa pret laputīm” beidzot ir beigusies. Es dalos ar savu atradumu — izlasīju to vecā brošūrā (bonusā vēl pāris metodes)

Tagad es vēlos aprakstīt to trako recepti cīņai ar laputīm, ko atradu vecā brošūrā. Kad es izlasīju sastāvdaļas, es domāju, ka tās ir pieļāvušas kļūdu. Galu galā kompozīcija vairāk atgādināja kaut kādu marinādi. Bet es nolēmu to izmēģināt un ieguvu pozitīvu efektu. Nav skaidrs, varbūt tas būs īslaicīgs, bet tas ir.

Eksperimentālas zā***.

Es nolēmu veikt eksperimentu ar plūmēm. Nu, es vienkārši nevaru atbrīvoties no laputīm. Es jau esmu redzējis kukaiņus, kas kolonizē visu telpu.

Man šķiet, ka šī brošūra bija domāta sievietēm, jo ​​bija norādīts, ka ir viena sastāvdaļa, kas katrai mājsaimniecei noteikti būs savā virtuvē.

Jādomā, ka autors sniedza piemēru laputu apkarošanai istabas augos.

Izlasot sastāvdaļas, tas man vairāk atgādināja marinādi, nevis kaitēkļu apkarošanas līdzekli. Lai gan visi sastāvā esošie augi ir ķīmiski viegli insekticīdi. Jo iedarbojas noteiktas vielas, kas kaitēkļus nomāc vai atbaida. Es jums pastāstīšu par recepti nedaudz vēlāk, jūs to izlasīsiet un sapratīsit, cik tā ir mežonīga.

Lasi vēl: Kļūdas, vārot jaunos kartupeļus: Vai esi pārliecināts, ka vāri pareizi?

Vispirms es aprakstīšu izmantotā produkta iedarbību. Pēc plūmes apstrādes nebija pagājusi pat stunda, līdz skudras vairs nebija atrodamas. Tiesa, apmēram pēc 1,5 stundas pie sava augļu koka ieraudzīju pāris braucējus. Tie ir kukaiņi, kas inficē laputis.
Nolēmu paskatīties uz koku tuvāk. Uz lapām sēdēja mārītes. Visticamāk, ka mana kompozīcija piesaistīja šos kukaiņus.

Man likās, ka es neņēmu vērā proporcijas. Un jau citā savā vasarnīcā es nolēmu sagatavot recepti tieši tā, kā bija rakstīts brošūrā. Protams, efekts pārsniedza cerības. Nav skaidrs, varbūt tas ir īslaicīgi, bet šīs nedēļas beigās es salīdzināšu ārs***anas rezultātus.

Šeit ir dīvaina recepte “Viss trīs”:

lauru lapa – 3 gab.;
krustnagliņas – 3 gab.;
sausās dilles – 3 tējk.

 

Seno vārdu spēks: 3 vīriešu vārdi, kuru īpašniekiem visu laiku būs nauda

Tālāk gan seko pats svarīgākais solis!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment