“Citronskābe dārzam”: rezultāti jūs pārsteigs (žēl, ka es to iepriekš neesmu lietojusi)

Skābe palīdz pārdzīvot sausumu, lieko mitrumu, aukstumu un saglabāt imunitāti pret kaitēkļiem un sli***ām.

Tomēr mēs nedrīkstam pievilt savu apsardzību. Ja bieži pievienosiet citronskābi, augsne drīz kļūs pārāk skāba. To var izmantot tikai augsnē, kas ir tuvu neitrālai.

Lasi vēl: Biezs krējuma krēms no jebkura skābā krējuma, bez biezinātājiem. Krēms jebkuras taukvielas krējuma kūkai. Kā krēma krējumu nosvērt un saputot

Citronskābes uzklāšana

Ir veids, kā citronskābi var izmantot cīņā ar sli***ām, proti, to vajag izšķīdināt ūdenī un izsmidzināt uz augiem. Tādā veidā dārznieki aizsargā augus, saglabā to veselību un imunitāti.

Tomēr citronskābi parasti izmanto kā pārsēju. Jums ir jāatšķaida 1 ēdamkarote ūdens spainī. l. Krūmus, kas sākuši izbalēt, vēlams sākt laistīt vakarā. Tad dienu vēlāk viņi atkal sāks aktīvi augt. Ja jūs veicat šādu mēslojumu, jums tas jālieto no 0,5 līdz 1 litram uz krūmu.

Jūs varat pagatavot šādu risinājumu: ņem 1 ēd.k. l. Citronskābe un izšķīdina to 10 litros ūdens. Šis sastāvs iedarbosies brīnumaini, to var izmantot paprikas, gurķu un tomātu mēslošanai. Zem viena krūma varat ielej apmēram litru kompozīcijas. Uzklājiet to reizi 10 dienās.

Sliktas ziņas sakarā ar laikapstākļiem uz šīm brīvdienām Latvijas teritorijā. Pirmdien ienāks aukstā fronte

Ja vēlaties izgatavot mēslojumu no superfosfāta vai kālija monofosfāta, pievienojiet šķīdumam citronskābi, jo fosfora mēslošanas līdzekļi ir citronskābē šķīstošas ​​vielas un ļoti labi var izšķīdināt citronskābē.

Izmantojiet citronu sulu šādiem mērķiem

Izmantojot citronskābi, jūs varat arī tīrīt un dezodorēt izlietnes, trauku mazgājamās mašīnas, tualetes un citu sadzīves tehniku. Produkts spēj izšķīdināt cieta ūdens nogulsnes un ziepju atlikumus un atstāj patīkamu citrusaugļu smaržu.

Vārdu sakot, citronskābe ir lielisks palīgs vasaras iemītniekiem.

Lasi vēl: Laima Vaikule beidzot atklāj, kāpēc viņai nav bērnu. Asaras sariešas acīs…

Tātad, es jums pastāstīju par citronskābes priekšrocībām dārzam. Vai esat kādreiz to izmantojis?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment