Tvaicētu gaļu un biezu mērci var pasniegt kopā ar gandrīz jebkuru piedevu: rīsiem, kartupeļu biezeni, makaroniem vai sautētiem dārzeņiem.
Gulašs tiek gatavots no svaigas gaļas ar sīpoliem, burkāniem un garšvielām. Šāda gaļa nekad neapnīk, tāpēc, ja jums ir maz laika, gatavojiet to divām, trīs dienām, nomainot tikai piedevas.
Sastāvdaļas
800 g cūkgaļa
800 ml ūdens
2 sīpoli
1 burkāns
1,5 ēdamkarote tomātu pasta
1,5 ēdamkarote milti
40 g sviests
1 tējkarote cukurs
Sāls pēc garšas
2 lauru lapas
1 tējkarote paprikas pulveris
0,5 tējkarote malti melnie pipari
3 ēdamkarotes augu eļļa
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “Mēs te vairs nemūžam nenāksim!”: kādam pārim sēņošana Pierīgā beidzas ar pamatīgu “pārsteigumu” (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Vai sievietei pēc 60 gadiem vispār patiesībā ir vajadzīgs vīrietisby Rinalds Zembergs
- Swedbank paziņo par izmaiņām saistībā ar skaidras naudas izņemšanu no 20. novembra: tas nepatīkami pārsteidz bankas klientusby Laura Andersone