Tvaicētu gaļu un biezu mērci var pasniegt kopā ar gandrīz jebkuru piedevu: rīsiem, kartupeļu biezeni, makaroniem vai sautētiem dārzeņiem.
Gulašs tiek gatavots no svaigas gaļas ar sīpoliem, burkāniem un garšvielām. Šāda gaļa nekad neapnīk, tāpēc, ja jums ir maz laika, gatavojiet to divām, trīs dienām, nomainot tikai piedevas.
Sastāvdaļas
800 g cūkgaļa
800 ml ūdens
2 sīpoli
1 burkāns
1,5 ēdamkarote tomātu pasta
1,5 ēdamkarote milti
40 g sviests
1 tējkarote cukurs
Sāls pēc garšas
2 lauru lapas
1 tējkarote paprikas pulveris
0,5 tējkarote malti melnie pipari
3 ēdamkarotes augu eļļa
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Dziedātāja Samanta Tīna atklāj, kādu padomu savulaik viņai iedevusi mamma, tomēr viņa tā arī to nav realizējusiby Laura Blūma
- Dārzniece Agnese nosauc 6 krāšņus augus, kas labi aug un izcili pacieš Latvijas klimatu (+ VIDEO)by Laura Blūma
- Pieredzējuši dārznieki zina, ka šie ir 7 labākie kaimiņi sīpoliem – galviņas būs lielas kā dūresby Laura Blūma