Tvaicētu gaļu un biezu mērci var pasniegt kopā ar gandrīz jebkuru piedevu: rīsiem, kartupeļu biezeni, makaroniem vai sautētiem dārzeņiem.
Gulašs tiek gatavots no svaigas gaļas ar sīpoliem, burkāniem un garšvielām. Šāda gaļa nekad neapnīk, tāpēc, ja jums ir maz laika, gatavojiet to divām, trīs dienām, nomainot tikai piedevas.
Sastāvdaļas
800 g cūkgaļa
800 ml ūdens
2 sīpoli
1 burkāns
1,5 ēdamkarote tomātu pasta
1,5 ēdamkarote milti
40 g sviests
1 tējkarote cukurs
Sāls pēc garšas
2 lauru lapas
1 tējkarote paprikas pulveris
0,5 tējkarote malti melnie pipari
3 ēdamkarotes augu eļļa
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Stāvot Rīgā pie Origo, man klāt pienāca sieviete ar bērnu rokās un pajautāja…by Rinalds Bergmanis
- Kāpēc kaķi tik daudz guļ: izrādās, ka viņu miegs nav tāds kā mēs domājamby Laura Andersone
- Fantastisks dabas fenomens, kas jau rīt būs redzams arī Latvijas debesīs: to apbrīnoja jau kopš senseniem laikiemby Laura Andersone