Pagatavošana
Gaļu nomazgā, nosusina un sagriež mazos gabaliņos. Dziļā pannā uzkarsē augu eļļu un uz augstā temperatūrā apcep gaļu, līdz tā kļūst zeltaina.
Lasi vēl: Garšviela, kas izglābs jūsu orhideju: triks, kā atdzīvināt orhideju – falenopsis
Sīpolu smalki sagriež, burkānus sarīvē uz rupjas rīves. Sīpolus apcep, līdz tie kļūst zeltaini, pievieno burkānus, tomātu pastu un visu viegli apcep. Gaļai pievieno dārzeņus, pievieno karstu ūdeni, cukuru, sāli, papriku, lauru lapu, piparus. Aizklāj ar vāku, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un 30 minūtes uz lēnas uguns sautē gaļu un dārzeņus.
Uzkarsētā pannā liek sviestu un miltus un, nepārtraukti maisot, apcep līdz zeltainai krāsai. Ielej 100 ml ūdens, labi samaisa, lai nebūtu gabaliņu, ielej pannā ar gaļu un dārzeņiem. Gulašu sautē vēl 30 minūtes. Gatavai mērcei vajadzētu sabiezēt, un gaļai vajadzētu kļūt mīkstai.
Tevi noteikti interesēs
- Nereti piemirsts, bet svarīgi – daļai autovadītāju var nākties atkārtot CSDD eksāmenusby Rinalds Bergmanis
- Tagad vienmēr izslēdzu veļas mašīnu no kontaktligzdas, kad eju mazgāties; cik ļoti riskējat atstājot nestrādājošu veļas mašīnu ieslēgtuby Ļena Sokolova
- Trakums sāksies no 7.jūlija pusdienlaika: sinoptiķi maina prognozi jūlija pirmajai puseiby Sandra Vīgante