Daba sniedz visu, lai mūsu veselība kļūtu stiprāka: priežu čiekuru uzlējums

Tautas medicīnas popularitātes pieaugums ir pamatots ar to, ka saistībā ar vides pasliktināšanos un sintētisko zāļu izplatību cilvēki arvien vairāk sāk domāt par savu veselību.

Vēlme uzvarēt slimību un nekaitēt organismam liek daudziem cilvēkiem pievērsties tautas līdzekļiem, kas ir radīti no dabīgām sastāvdaļām. Viena no šādām dabas dāvanām noteikti ir priedes čiekuri, no kuriem var pagatavot dziedinošus uzlējumus, kas ļauj uzvarēt daudzas kaites.

Šis raksts palīdzēs jums uzzināt, kā pagatavot priežu čiekuru tinktūru uz degvīna bāzes, un no kādām slimībām šis brīnišķīgais līdzeklis glābj.

Klasiskajā versijā spirta tinktūrai nepieciešams ņemt jaunus zaļus priežu čiekurus to intensīvas augšanas laikā, kad tie uzkrāj derīgās vielas. Smalki sagriezti čiekuri jāieber trīslitrā burkā, piepildot to līdz augšai, pēc tam uzlej degvīnu un aizver ar polietilēna vāku.

Ļaujiet līdzeklim 7 dienas nostāvēties tumšā vietā, tad zāles jānokāš un var lietot. Ievilkšanas laikā no priežu čiekuriem tinktūrā nonāks visas unikālās ārstnieciskās vielas (īpaši bioflavanoīdi).

Šādai tinktūrai piemīt dezinficējošas, pretmikrobu un dezodorējošas īpašības. Regulāri lietojot šādu ārstniecisko līdzekli, var ievērojami stiprināt imūnsistēmu, izvadīt no organisma toksīnus, kā arī nomākt patogēno mikrofloru.

Kas attiecas uz līdzekļa lietošanu, tad dzeriet to regulāri, trīs reizes dienā pa 1 ēdamkarotei tinktūras 20-25 minūtes pirms ēšanas.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment