Dabīgas matu krāsas “recepte”, ko pagatavot mājas apstākļos! Arī vīriešu matiem sniegs dabisku efektu!

Iegūstiet dabisku matu krāsu no dabīgas matu krāsas. Derēs gan kungiem, gan dāmām, lai nokrāsotu sirmos matus vai vienkārši padarītu matu krāsu spilgtāku. Šī matu krāsa nedos tādu efektu kā ķīmiskās krāsas – šī matu krāsa paspilgtinās jau esošo matu toni vai nedaudz notonēs sirmos matus!

Tev būs nepieciešams:

– 1 rozmarīna tējas maisiņš
– tīrs ūdens
– 1 salvijas tējas paciņa
– tīrs trauciņš
– 1 zaļās tējas paciņa

Pagatavošana:

Uzvāriet ūdeni katliņā. Kad parādās burbuļi, pievienojiet ūdenim visus 3 tējas maisiņus un noņemiet to no uguns. Tējas maisiņiem jāpaliek ūdenī apmēram 24 stundas, tad atkal jāuzvāra šis ūdens un jānoliek uz pāris stundām dzesēties. Pēc pāris stundām mūsu krāsa ir gatava lietošanai. Ja vēlaties nokrāsot sirmos matus, tad jums vajadzētu izmantot melno tēju zaļās tējas vietā. Ja vēlaties nedaudz gaišāku krāsu, izmantojiet kumelīšu tēju rozmarīna tējas vietā.

Lietošana:

Iegremdējiet matus mūsu pagatavotajā krāsā. Cits variants: ielejiet maisījumu smidzināšanas pudelē un sasmidziniet matus. Parasti gala rezultāts nav redzams uzreiz, tādēļ ieteicams maisījumu lietot vairākas reizes nedēļā. Pēc tam mazgājiet matus ar savu iecienīto šampūnu.

Lasi vēl: Ko par tevi var pastāstīt tava acu krāsa? Interesanti!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment