Cepumi “Dāmu pirkstiņi” porainās struktūras dēļ ļoti viegli uzsūc šķidrumus un, iemērcot sīrupos, krēmos, liķieros vai kafijā, kļūst ļoti mīksti un maigi.
Šie cepumi ir lielisks pamats tiramisu vai citu desertu pagatavošanai. To var izmantot arī kūku dekorēšanai.
Pēc pagatavošanas “Dāmu pirkstiņi” ir labi jāatdzesē, jo šie cepumi ir pārsteidzoši trausli, kraukšķīgi un drupani.
“Dāmu pirkstiņus” uzglabājiet cieši noslēgtā stikla burkā vai skārda kastītē.
Šobrīd citi lasa
VIDEO:
Lasi vēl: Šie divi negaidītie faktori “nozog” jūsu interneta ātrumu
Sastāvdaļas:
3 olas
75 g miltu
20 g cietes
Cukurs
Vanilīns
Papildus piezīme: Pievienojiet baltumiem šķipsniņu sāls vai citronskābes, lai tie labāk paceļas. Ja mīkla ir ļoti šķidra, pievienojiet nedaudz miltu.
Receptes pagatavošanas gaitu skatiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “Bez manas pensijas tu neiztiks,” mans vīrs ķiķināja, “Trīs mēnešu laikā es aizbraucu uz Jūrmalu”
- Šefpavārs no Jelgavas man pastāstīja, kā svētkos pagatavot daudz interesantāku rasolu: viņš tam pievieno tikai vienu neparastu sastāvdaļu
- Patīkami jaunumi ”Swedbank” un ”SEB banka” klientiem – paplašinās pakalpojumu funkcijas
- Santehniķa noslēpums: dažas piles kanalizācijā un caurules vairs nekad neaizsērēs
- “Lauku bērnudārza epopeja turpinās” saka Maija, “bērnu vecāki bija satraukti, jo viņi dzimšanas dienā neatnesa saldumus”
- Kā zināt, vai jūsu tālrunis tiek noklausīts – 5 zināmākās pazīmes










