Cepumi “Dāmu pirkstiņi” porainās struktūras dēļ ļoti viegli uzsūc šķidrumus un, iemērcot sīrupos, krēmos, liķieros vai kafijā, kļūst ļoti mīksti un maigi.
Šie cepumi ir lielisks pamats tiramisu vai citu desertu pagatavošanai. To var izmantot arī kūku dekorēšanai.
Pēc pagatavošanas “Dāmu pirkstiņi” ir labi jāatdzesē, jo šie cepumi ir pārsteidzoši trausli, kraukšķīgi un drupani.
“Dāmu pirkstiņus” uzglabājiet cieši noslēgtā stikla burkā vai skārda kastītē.
Lasi vēl: Šie divi negaidītie faktori “nozog” jūsu interneta ātrumu
Sastāvdaļas:
3 olas
Tevi arī varētu interesēt
75 g miltu
20 g cietes
Cukurs
Vanilīns
Papildus piezīme: Pievienojiet baltumiem šķipsniņu sāls vai citronskābes, lai tie labāk paceļas. Ja mīkla ir ļoti šķidra, pievienojiet nedaudz miltu.
Receptes pagatavošanas gaitu skatiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Zemei ekstrēmā ātrumā tuvojas milzīgs objekts: zinātnieki neizslēdz iespēju, ka tas ir citas civilizācijas kuģisby Laura Andersone
- Vai nākošnedēļ stiprais lietus mitēsies vai tomēr turpināsies: ar pirmajām laika ziņu prognozēm klajā nākuši Latvijas meteorologiby Laura Andersone
- LTV paziņo, ka turpmāk gaidāmas ievērojamas izmaiņas attiecībā uz nākošo “Eirovīzijas” konkursu (+ VIDEO)by Laura Andersone