Sasmalcinām visas sastāvdaļas, lai pagatavotu pildījumu, un sajaucam ar malto gaļu, rīsiem, augu eļļu un garšvielām pēc garšas. Visas sastāvdaļas rūpīgi sajaucam.
Uz cepešplēves liekam 4-5 kāpostu loksnes. Kāpostu virsū vienmērīgā kārtā izklājam pildījumu. Aptinam sagatavi, veidojot blīvu desu.
“Desu” ietinam cepamplēvē un aiztaisām malas. Ēdienu cepam cepeškrāsnī, kas iepriekš uzkarsēta līdz 180 grādiem 35-40 minūtes.
VIDEO:
Sastāvdaļas:
1 galviņa kāpostu;
650 grami maltās gaļas;
100 grami rīsu;
2 sīpoli;
1 burkāns;
2 tomāti;
2 daiviņas ķiploku;
10 gramu sāls;
5 grami melno piparu;
25 mililitru augu eļļas.
Lūk, kāda brīnišķīga un vienkārša alternatīva parastajiem kāpostu tīteņiem! Pagatavo arī tu! Ja garšoja, padalies receptē ar draugiem sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Gardākā svētku uzkoda: kraukšķi ar brētliņām, kas pazūd vienā mirklī
- “Tu varētu man par velti atdot mazdēla drēbītes” – paziņoja draudzene Antra, kaut es tā nedomāju
- “Vai tev grūti viņus pieskatīt? Tev taču savu nav, paauklē manus” – māsa uzkrāva savus bērnus un aizlidoja uz Turciju
- Naudas koku decembrī es apgriežu tikai šādi, lai tas neizstīdzētu un uzziedētu ar vēl bagātīgākiem ziediem
- Baiļu diena, 19. decembris: kāpēc nevajadzētu apmeklēt, uzņemt svešiniekus pie sevis mājās
- TESTS. Izvēlies gaismu un uzzini, kādas pārmaiņas tev stāv priekšā 2026. gadā










