Daša 6 gadus lūdzās pēc bērna, bet pēc tam viņu vienkārši atstāja dzemdību namā

Par veiksmīgo apaugļošanas mēģinājumu viņa izbazūnēja visiem un visur! Daša bija ļoti noraizējusies par sevi un mazuli, tāpēc visu grūtniecības laiku vai nu gulēja slimnīcā stingrā ārstu uzraudzībā, vai arī bija mājās.

Viņa pārcēlās dzīvot pie mātes. Viņa gaidīja meitiņu, nopirka visu to labāko, gatavojās kļūt par māti.

Pienāca laiks dzemdēt, līdz dzemdībām viņa tika atstāta dzemdību namā. Daša dzemdēja, zvanīju apsveikt un prasīju, kad viņu izrakstīs. Viņa sausi atbildēja, ka tiks izrakstīta viena, bez meitas. Es viņai jautājumus neuzdevu, nolēmu visu noskaidrot no tantes.

Viņa apstiprināja, ka Daša atstāj mazuli slimnīcā, viņa jau bija uzrakstījusi atteikumu. Iemesls netika atklāts. Pēc nedēļas Daša atgriezās mājās, pārdeva visas lietas un sāka dzīvot kā agrāk, par savu meitu viņa pat neatcerējās. Es visu laiku domāju, kāds ir iemesls?

LASI VĒL: Latviešu dziedātāja Sandra aizgāja mūžībā tā arī neuzzinot savu diagnozi

Nē, meitene bija pilnīgi vesela, tā vismaz tante teica. Arī dzīvojamā platība ļāva dzīvot kopā, naudas arī pietika, kāds tad bija iemesls? Daša neatbildēja.

Tagad māsīca dzīvo savu dzīvi, strādā, īrē dzīvokli, sagājusi kopā ar kādu vīrieti, par meiteni nerunā un apspiež jebkādus mēģinājumus runāt par šo tēmu.

Un man ļoti sāp tas, ka mana mazā māsīcas meita tagad ir viena aprūpes namā. Es tikai ceru, ka viņa atradīs labus vecākus, kuriem viņa būs vajadzīga.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment