Nākamais gads paies vienas no gudrākajām un viltīgākajām radībām – Čūskas – aizbildnībā. Astrologi saka, ka ir svarīgi iepriecināt gada simbolu, lai nākamajās 365 dienās rastu laimi.
Uzziniet, kā jums vajadzētu sagaidīt Jauno 2025. gadu – kuru godāt, kādus ēdienus likt galdā un no kuriem izvairīties.
Katrai saimniecei, kura vēlas savā dzīvē piesaistīt veiksmi un labklājību, ir jāpagatavo vairāki skaisti un garšīgi ēdieni, lai iepriecinātu Zaļo koka čūsku. Kārumiem jābūt pēc iespējas dažādākiem, lai izrādītu cieņu pret gada patronu.
Tas, ko jūs noteikti nevarat pagatavot Jaunajam gadam, ir ēdieni no pusfabrikātiem, kā arī ar konservētu vai saldētu produktu pievienošanu. Labāk ir koncentrēties uz svaigu pārtiku, īpaši dārzeņiem, augļiem un garšaugiem, jo zaļā krāsa ir dabiska.
Turklāt čūska ir eleganta un elastīga būtne, tāpēc to ēdienu sarakstā, kurus nedrīkst ēst 2025. gada Jaunajā gadā, ir arī tādi kārumi, kas ir “smagi” vēderam. Pupiņas, zirņi, deserti ar sviesta krēmu, trekna gaļa un zivis – tas viss ir aizliegts.
Viesiem nav vēlams piedāvāt auksto gaļu un desiņas, jo mūsdienu desu izstrādājumos ir daudz konservantu, pārtikas piedevu un krāsvielu. Tāpat šos produktus tik vēlā laikā būs grūti sagremot, tāpēc, ja vēlies baudīt uzkodas, izvēlies tītaru vai vistu.
Līdzās citiem aizliegtajiem ēdieniem šogad ir kontrindicēta jebkura zivs. No ezotēriskā viedokļa tiek uzskatīts, ka tā klātbūtne uz galda var izraisīt finanšu aizplūšanu no ģimenes – tās “peldēs” prom no jums. Tas galvenokārt ir saistīts ar faktu, ka Čūska īpaši nedod priekšroku jūras, upju un okeānu dzīļu iemītniekiem.
Vistas olas ir iekļautas arī nevēlamo pārtikas produktu sarakstā. Ja agrāk, 2024. gadā, ola simbolizēja jaunas dzīves sākumu, tad Čūskai šis produkts asociējas ar pēcnācēju aizsardzību. Ja gatavojat olas, gada simbols to var uzskatīt par agresijas aktu, tāpēc nākamajā gadā jūs neredzēsit veiksmi, mīlestību vai labklājību.
Izrādās, vajadzētu atteikties no tādiem salātiem kā “Olivjē”, “Siļķe kažokā” un “Mimoza”, necept treknu gaļu un kotletes.
Pamatojoties uz to, ko šogad varat gatavot Jaunajam gadam, varat izveidot labu un daudzveidīgu ēdienkarti. Čūsku iepriecinās, ja svētku cienasts izvēlēsies vistas gaļu, tītaru, svaigus dārzeņus un augļus, mīkstos sierus, garšaugus, vieglas garšvielas, smalkus desertus un aromātisku maizi.