Daudzi tagad aicina Ostapenko būt UZMANĪGAI – lūk kāpēc; Atsauksmes no visas pasaules par Ostapenko uzvaru

Par Aļonas Ostapenko uzvaru tagad runā visa tenisa pasaule – viņas sniegumu slavē, tomēr vienlaikus daudzi aicina tenisisti uzmanīties no milzīgā spiediena , kas viņu tagad sagaida. 

Lūk esam apkopojuši dažus no spilgtākajiem izteikumiem:

“Viņas dzīve pilnībā mainīsies. Līdz ko tu uzvari Grand Slam turnīrā, viss mainās pilnībā. Latvijā viņa tagad būs viena no lielākajām zvaigznēm, bet arī tenisa pasaulē kopumā ir piedzimusi jauna zvaigzne. Tāpēc īpaši svarīgi, lai viņai apkārt tagad ir laba komanda, kas notur meiteni uz zemes. Lai viņa nepārdeg, un turpina izcīnīt uzvaras, jo pagātnē ir bijuši tik daudz jaunie talanti, kuri pēc lielām uzvarām pārdeg,” pārraides laikā teica tenisa eksperta Krisa Brednema.

Savukārt tenisa leģenda Krisa Evertei bija šokēta!  “Esmu diezgan šokēta, skatoties Jeļenas Ostapenko brīnišķīgo sniegumu pret Simonu Halepu. Simona parādīja eleganci zaudējumā. Abas čempiones,” tviterī raksta Krisa Everte, kura par “Grand Slam” vienspēļu čempioni karjeras laikā kļuva 18 reizes.

Tenisa speciālisti norāda, ka sieviešu tenisam ļoti vajag svaigas asinis, tāpēc ir lieliski, ka Ostapenko sevi ir pieteikusi tik spilgti.

“Jeļana Ostopenko.WOW. Kāda vieta, kur iegūt pirmo vienspēļu titulu,” Latvijas sportisti apsveica cita tenisa leģenda Billija Džīna Kinga, pievienojot arī mirkļbirku, ka zvaigzne ir dzimusi.

Vienlaikus tiek norādīts, ka uz Aļonu, kā tenisa zvaigzni, būs liels spiediens no mediju un sponsoru puses. īpaši spilgti izteicies leģendārais britu tenisists Gregs Rusedskis!

Škir otru lapu, lai uzzinātu kāpēc un ko tas varētu nozīmēt

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment