Daudzi tagad aicina Ostapenko būt UZMANĪGAI – lūk kāpēc; Atsauksmes no visas pasaules par Ostapenko uzvaru

“Daudzas jaunās zvaigznes aizmirst, ka teniss ir galvenais. Tensistes kļūst par modelēm, sponsoru mīluļiem, pelna lielu naudu no reklāmām, bet aizmirst, ka pirmkārt svarīgākais tomēr ir teniss. Ceru, ka ar Ostopenko tā nenotiks,” norāda Eurosport eksperts Gregs Rusedskis, kurš kā piemēru min tenisisti Anu Ivanoviču! Karjeras sākumposmā viņas karjerra strauji uzlidoja debesīs, bet pēc tam viņa sāka pelnīt lielos miljonus, un vairāk koncentrēties mārketingam, nevis pašai spēlei, kas savukārt rezultējās strauji krītošos sportiskos rezultātos.

“Vienkārši neticami,” raksta bijusī Lielbritānijas tenisiste Anne Keotavonga.

“Milzīgi apsveikumi Anavelai Medinai Garrigesai, viņai ir liels nopelns šajā titulā. Apbrīnojams darbs kopā ar Ostapenko,” Latvijas tenisistes šīs māla sezonas treneri slavēja brazīliešu tenisists Brunu Suarešs.

“Kāds brīnišķīgs turnīrs un uzvara! Apsveikumi čempionei Ostapenko!” raksta leģendārā argentīniešu tenisiste Gavriela Savatīni.

Kā vēstīts, sezonas otrā “Grand Slam” turnīra titula cīņā vien 20 gadus vecā Latvijas tenisiste ar rezultātu 4-6, 6-4, 6-3 uzvarēja spēcīgo Rumānijas tenisisti Simonu Halepu.

Šis kļuvis par vienu no lielākajiem sasniegumiem Latvijas sporta vēsturē.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment