Daži nelieli triki katrai mājsaimniecei

Neļaujiet cukuram sacietēt

Lai brūnais vai baltais cukurs būtu mīksts, ievietojiet maizes šķēli tajā pašā traukā, kur cukurs. Maize izvilks no cukura mitrumu un saglabās savu struktūru.

Izspiediet vairāk sulas no citrona

Izspiežot sulu no citroniem, ne vienmēr to izdodas izspiest līdz galam. Sildiet tos mikroviļņu krāsnī apmēram 15 sekundes un pēc tam sasmalciniet tos ar rokām. Tādā veidā jūs varat izspiest daudz vairāk sulas.

Vēl daži vienkārši padomi

Veļas mazgājamās mašīnas tīrīšana — šis ir patiešām vienkāršs veids, kā tīrīt veļas mašīnu, izmantojot etiķi. Pievienojiet tasi etiķa, palaidiet tukšgaitas (bez mazgāšanas) ciklu liela ātruma programmā un izbaudiet perfekti tīru veļas mazgājamo mašīnu.

Glabājiet maizi ilgāk — Lūk, kā novērst pelējuma veidošanos uz maizes: novietojiet zem maizes tīru, sausu papīra dvieli (atstājiet to maisiņā, kurā to iegādājāties). Šādi uzglabājot, jūs novērsīsiet vai vismaz palēnināsiet pelējuma augšanu.

Lasi vēl: Veiksmes horoskops 2024. gadam

Padariet svecēm ilgāku kalpošanas laiku — šis ir triks, kas palīdzēs pagarināt jūsu iecienītāko aromātisko sveču kalpošanas laiku. Ievietojiet katru sveci saldētavā apmēram trīs stundas pirms aizdegšanas. Tādā veidā tas kalpos daudz ilgāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment