Debešķīgas brokastis, kas gatavas dažu minūšu laikā: ar recepti padalījās mans draugs itālis

Foto – ekrānuzņēmums

Mājsaimnieces bieži meklē ātru veidu, kā pārsteigt visu ģimeni ēdienreizēs.

Šī ir recepte, kuras saknes meklējamas Itālijā un ēdiens sanāk tik gards, kas šī recepte pavisam noteikti kļūs par jūsu ģimenes iecienītāko brokastu izvēli. Un, kas ir vislabākais – lai to visu pagatavotu, jums nebūs ilgi un apnicīgi jāstāv pie plīts kaut ko mizojot, griežot, cepot un vārot. Šī recepte ir ļoti viegli gatavojama.

Foto – ekrānuzņēmums

Sastāvdaļas:

Bekons – 120 grami
Paprika – 1 gab.
Lociņi – buntīte
Zaļās pākšu pupiņas – 100 grami
Olas – 7 gab.
Parmezāna siers – 100 grami
Mīksts mocarella siers – 1 bumba
Sāls un pipari – pēc garšas
2–3 svaiga bazilika zariņi

VIDEO:
Foto – ekrānuzņēmums

Pagatavošana:

Sagrieziet bekonu gabaliņos un apcepiet pannā. Sagrieziet papriku strēmelītēs, lieciet pannā un cepiet vismaz piecas minūtes uz mērenas uguns.

Pēc tam turpat pannā lieciet pākšu pupiņas, sasmalcinātus lociņus un baziliku – cepiet vēl divas minūtes.

Sakuļiet olas, pievienojiet sāli, piparus un sarīvētu parmezāna sieru. Pārlejiet dārzeņiem pannā olu maisījumu un virsū lieciet sasmalcinātu mozarella sieru.

Pēc tam pārberiet vēlreiz visam pāri sasmalcinātu Parmezāna sieru, lieciet pannu cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem un cepiet vēl 15 minūtes.

Pēc tam daliet pa porcijām