“Deguna naudas masāža” jeb kā koriģēt savu finanšu biolauku un kļūt par magnētu naudai

Mēs visi labi zinām par bioloģiski aktīvajiem punktiem. Austrumos jau kopš neatminamiem laikiem tos izmanto, lai aktivizētu iekšējo enerģiju organismā un uzlabotu veselību.

Ilgu laiku šīs zināšanas bija elites loma, jo akupunktūras masāža ne tikai harmonizē mūsu enerģijas plūsmas, bet arī sinhronizē tās ar Visuma plūsmām.

Jā, jā, jūs dzirdējāt pareizi. Lolotie punkti, kas koriģē finanšu biolauku, pārvēršot cilvēku par īstu naudas magnētu, patiešām pastāv.

Šodien mēs runāsim par septiņiem “bagātības punktiem”, kas atrodas uz deguna. Galu galā šeit atrodas divas vissvarīgākās čakras: “trešā acs” un “pamata un atbalsta” projekcija, deguna galā.

Bet čakra ir nekas vairāk kā antena, caur kuru impulsi tiek pārraidīti no mums uz Visumu. Tātad, kāpēc gan to neuzstādīt labāk, lai mūsu ziņojumi sasniegtu ātrāk un tiktu pabeigti pēc iespējas īsākā laikā?!

Un tas nevar būt vienkāršāk to izdarīt. Pietiek ar mazā pirkstiņa spilventiņu 2 reizes (pēc pamošanās un pirms gulētiešanas) viegli iemasēt izvēlēto punktu ar apļveida kustībām pulksteņrādītāja virzienā (kopā 7 apļi).

Jums nevajadzētu strādāt ar visiem punktiem vienlaikus. Labāk ir izvēlēties tos, kas šobrīd vislabāk atbilst jūsu vajadzībām. Vispirms strādājiet pie vienas, masējot to nedēļu, tad pārejiet pie nākamās utt.

Ja masāžas laikā “ieteiksiet” arī pareizo naudas enerģijas virzienu, tā savu darbu darīs daudz ātrāk, mēneša laikā piesaistot Jums spēcīgu naudas plūsmu.

Ko nozīmē pareizais virziens – skaidri izveidots gala rezultāta tēls.

Ja, piemēram, vēlaties paaugstināt amatu, tas nozīmē amatu, par kuru sapņojat.

Ja nepieciešams apmaksāt kredītus vai otrādi, saņemiet hipotēku īsā laikā un ar visizdevīgākajiem nosacījumiem – precīzu summu utt.

Lasi vēl: Spiedīs kā citronu: trīs enerģētiskie vampīri pēc zodiaka zīmes, kas izvelk enerģiju

Tāpēc nesteidzieties, bet vispirms rūpīgi pārdomājiet, ko jūs telegrafēsiet Visumam.

 

 

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu 7 vērtīgus punktus…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment