“Deguna naudas masāža” jeb kā koriģēt savu finanšu biolauku un kļūt par magnētu naudai

7 vērtīgi punkti

1 punkts – deguna pamatnē uzacu izciļņa apakšējās malas līmenī. Tās ir mūsu mācības, karjera, profesionālie sasniegumi un atzinība. To nedrīkst ignorēt pat tad, ja šķiet, ka tas viss jau sen aiz muguras. Neviens nezina, kā dzīve izvērtīsies, tu vari uzsākt jaunu biznesu 70 gados un būt ļoti veiksmīgs.

2.punkts – deguna vidū atbild par dāvanu un mantojuma saņemšanu. Nepalaidiet to novārtā, jo donors var būt pat pilnīgi svešinieks.

 3 punkts – uz deguna gala risina problēmas ar parādiem. Un kad esat parādā, un kad – jums. Masējiet to pat tad, ja parādi nav jūsu stāsts. Galu galā, kādreiz sniegtā palīdzība vai pakalpojums, par kuru aizmirsāt pat domāt, var atgriezties pie jums negaidīti un visnepieciešamākajā brīdī.

4 un 5 punkti – abās deguna pusēs vietā, kur sākas nāsis. Tie ir balvas, prēmijas, loterijas laimesti. Vārdu sakot, vienreizējas “nepieredzētas dāsnuma atrakcijas”, kas ļoti noder, kad steidzami nepieciešama nauda.

 6 un 7 punkti – abās pusēs katras nāsis vidū. Viņi ir atbildīgi par ienākumu līmeņa paaugstināšanu. Turklāt notikumu attīstībai var būt ļoti daudz dažādu variantu: sākot ar vienkāršu algu, pensiju vai pabalstu palielināšanu, beidzot ar cita ienākumu avota rašanos vai jaunu darbu ar lielāku atalgojumu.

Neliels padoms: kad saņemat pirmos augļus, neapstājies. Esiet drosmīgi, veidojiet neticamākos, grandiozākos, fantastiskākos plānus, un viss noteikti notiks.

Lasi vēl: Naktī brīnumlīdzekli ieleju podā. No rīta tualete ir svaiga un tīra! Es dalos noslēpumā, kā atbrīvoties no aplikuma

Rūpējieties par sevi un atcerieties, ka mēs visi esam dzimuši laimei un katrs no mums pēc noklusējuma ir pelnījis labklājību!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment