Dēls laimīgs no galda pieceļas un saka: “Paldies, māmiņ, par tik garšīgu siera zupu!”…

Gī sviestā cep nūdeles līdz zeltaini brūnai krāsai.

Apcep sīpolus un burkānus.

Šķiņķi sagriež kubiņos un pievieno buljonam. Pievieno nūdeles. Pagatavo 5-7 minūtes. Pievieno grauzdētus dārzeņus.

Sieru sagriež kubiņos un pievieno buljonam. Maisa, līdz siers ir pilnībā izšķīdis. Ļaujiet tai vārīties burtiski 2 minūtes. Pievieno zaļumus.

Tas arī viss – zupa ir gatava. Tagad var zupu saliet šķīvjos un pasniegt uz galda!

Kāpēc speciālisti lūdz nekādā gadījumā neatstāt automašīnā plastmasas pudeles

Sastāvdaļas 6-8 porcijām

2 litri gaļas buljona

sieri zupai – 2

Nūdeles

sīpols – 1

burkāns – 1

Gī sviests

Sāls

šķiņķa gabals

Pētersīļi

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment