Gī sviestā cep nūdeles līdz zeltaini brūnai krāsai.
Apcep sīpolus un burkānus.
Šķiņķi sagriež kubiņos un pievieno buljonam. Pievieno nūdeles. Pagatavo 5-7 minūtes. Pievieno grauzdētus dārzeņus.
Sieru sagriež kubiņos un pievieno buljonam. Maisa, līdz siers ir pilnībā izšķīdis. Ļaujiet tai vārīties burtiski 2 minūtes. Pievieno zaļumus.
Tas arī viss – zupa ir gatava. Tagad var zupu saliet šķīvjos un pasniegt uz galda!
Kāpēc speciālisti lūdz nekādā gadījumā neatstāt automašīnā plastmasas pudeles
Sastāvdaļas 6-8 porcijām
2 litri gaļas buljona
sieri zupai – 2
Nūdeles
sīpols – 1
burkāns – 1
Gī sviests
Sāls
šķiņķa gabals
Pētersīļi
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Manam draugam jau ir 37 gadi, viņš pelna tūkstošus, brauc ar ‘Mercedes’ un dzīvo Rīgas centrā. Tomēr viņš joprojām nevar apprecēties viena iemesla dēļby Rinalds Bergmanis
- Es mīlu savu vīru, bet viņa vārds mūsu dzīvē ir kā “darvas karotes medus mucā”by Rinalds Bergmanis
- Dažas dienas, kad dobēm tuvoties nevajag: dārznieka darbi saskaņā ar Mēness kalendāru no 26.maija līdz 1.jūnijamby Laura Blūma