Gī sviestā cep nūdeles līdz zeltaini brūnai krāsai.
Apcep sīpolus un burkānus.
Šķiņķi sagriež kubiņos un pievieno buljonam. Pievieno nūdeles. Pagatavo 5-7 minūtes. Pievieno grauzdētus dārzeņus.
Sieru sagriež kubiņos un pievieno buljonam. Maisa, līdz siers ir pilnībā izšķīdis. Ļaujiet tai vārīties burtiski 2 minūtes. Pievieno zaļumus.
Tas arī viss – zupa ir gatava. Tagad var zupu saliet šķīvjos un pasniegt uz galda!
Kāpēc speciālisti lūdz nekādā gadījumā neatstāt automašīnā plastmasas pudeles
Sastāvdaļas 6-8 porcijām
2 litri gaļas buljona
sieri zupai – 2
Nūdeles
sīpols – 1
burkāns – 1
Gī sviests
Sāls
šķiņķa gabals
Pētersīļi
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Tiek atjaunināta informācija par laikapstākļiem septembrī: ”Trakākais būs no oktobra sākuma”by Sandra Vīgante
- Tehnoloģiju eksperts paskaidroja, kāpēc krāpnieki paši pārtrauc zvanu, kad abonents nospiež atbildēšanas poguby Sandra Vīgante
- No 20. jūlija piekļuve vairs nebūs pieejama svarīgai informācijai: WhatsApp ievieš jaunu noteikumuby Sandra Vīgante