Gī sviestā cep nūdeles līdz zeltaini brūnai krāsai.
Apcep sīpolus un burkānus.
Šķiņķi sagriež kubiņos un pievieno buljonam. Pievieno nūdeles. Pagatavo 5-7 minūtes. Pievieno grauzdētus dārzeņus.
Sieru sagriež kubiņos un pievieno buljonam. Maisa, līdz siers ir pilnībā izšķīdis. Ļaujiet tai vārīties burtiski 2 minūtes. Pievieno zaļumus.
Tevi arī varētu interesēt
Tas arī viss – zupa ir gatava. Tagad var zupu saliet šķīvjos un pasniegt uz galda!
Kāpēc speciālisti lūdz nekādā gadījumā neatstāt automašīnā plastmasas pudeles
Sastāvdaļas 6-8 porcijām
2 litri gaļas buljona
sieri zupai – 2
Nūdeles
sīpols – 1
burkāns – 1
Gī sviests
Sāls
šķiņķa gabals
Pētersīļi
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Nepalaidiet šo laiku garām! Kad stādīt tomātus stādiem un kā to darīt pareiziby Anete Vītola
- Kā pagatavot ļoti sulīgas un aromātiskas kotletes: drauga mamma iedeva foršu receptiby Laura Blūma
- Vides eksperts nācis klajā ar paziņojumu par Latvijas ežiem: šie dzīvnieki sākuši uzvesties netipiskiby Laura Blūma