Gī sviestā cep nūdeles līdz zeltaini brūnai krāsai.

Apcep sīpolus un burkānus.

Šķiņķi sagriež kubiņos un pievieno buljonam. Pievieno nūdeles. Pagatavo 5-7 minūtes. Pievieno grauzdētus dārzeņus.

Sieru sagriež kubiņos un pievieno buljonam. Maisa, līdz siers ir pilnībā izšķīdis. Ļaujiet tai vārīties burtiski 2 minūtes. Pievieno zaļumus.

VIDEO:
Tas arī viss – zupa ir gatava. Tagad var zupu saliet šķīvjos un pasniegt uz galda!
Tevi arī varētu interesēt
Kāpēc speciālisti lūdz nekādā gadījumā neatstāt automašīnā plastmasas pudeles
Sastāvdaļas 6-8 porcijām
2 litri gaļas buljona
sieri zupai – 2
Nūdeles
sīpols – 1
burkāns – 1
Gī sviests
Sāls
šķiņķa gabals
Pētersīļi
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Priecīga ziņa ”Omniva” klientiem: ”Sākot no 2026.gada gaidāmas izmaiņas saistībā ar pakomātiem”
- Sens dārzkopja triks: kā sildīt siltumnīcu bez elektrības un dārgiem sildītājiem
- Kondensāts beigs krāties uz logiem, ja tos noslaucīsi ar vienu pavisam parastu virtuves lietu
- Vairs nemokos ar kondensātu pagrabā pat ziemā — viena ģeniāla viltība glāba manu ražu no pelējuma un mitruma
- Šīs 4 zodiaka zīmes 26. novembrī var sagaidīt negaidītas Visuma dāvanas
- Katrīnu diena 25. novembrī: dabas zīmju vērotājs Vilis Bukšs prognozē – cik skarba un gara būs gaidāmā ziema










