Derēs gan cepšanai, gan aizsērējuma likvidēšanai vannas istabā: ātrs triks, kas paveiks neiespējamo

Ja jums ir problēmas ar kanalizāciju, ir svarīgi zināt, kā iztīrīt aizsērējumu vannas istabā. Aizsprostojumus vannas istabā var izraisīt dažādi iemesli, tostarp matu, ziepju putekļu un citu netīrumu uzkrāšanās.

Kad saskaraties ar šādu problēmu, pirmais solis ir saprast, kas tieši ir noticis. Ja vannas istabā ir izveidojies spēcīgs aizsērējums un ūdens neatkāpjas ļoti ilgu laiku, tad, iespējams, runa ir par nopietnu aizsprostojumu kanalizācijas sistēmā. Šādā gadījumā jums ir jārīkojas nekavējoties.

Kā iztīrīt notekas vannas istabā – ko darīt

Viena no vienkāršākajām un efektīvākajām metodēm, kā iztīrīt aizsērējumu vannā, ir izmantot virzuli. Pārliecinieties, ka vannā ir nedaudz ūdens, lai vizulis varētu radīt vakuumu.

Stingri turiet virzuli pret notekcauruli un vairākas reizes strauji pavelciet uz augšu un uz leju. Tas palīdzēs izkustināt aizsērējumu un atjaunot normālu notekas darbību.

Ja vizulis neveic savu darbu, varat mēģināt iztīrīt vannas istabas notekas ar sadzīves ķīmijas līdzekļiem. Tirgū ir pieejami daudzi produkti, kas īpaši paredzēti aizsērējumu novēršanai. Vienkārši ievērojiet uz iepakojuma norādījumus, un problēma, visticamāk, tiks atrisināta.

Ja ķīmiskie līdzekļi jums nav pa prātam, varat izmēģināt mehānisku veidu, kā iztīrīt vannas istabas notekas. Lai to izdarītu, jums būs…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment