Derēs gan cepšanai, gan aizsērējuma likvidēšanai vannas istabā: ātrs triks, kas paveiks neiespējamo

Lai to izdarītu, jums būs nepieciešams santehniķa kabelis. Ievietojiet trosi notekcaurulē un lēnām pagrieziet to, virzoties uz priekšu. Tas palīdzēs sašķelt un izvilkt iestrēgušos netīrumus.

Tiem, kas dod priekšroku dabiskām metodēm, ir veids, kā iztīrīt notekas vannas istabā, izmantojot cepamo sodu un etiķi. Ieberiet notekcaurulē pusi tases cepamās sodas, pēc tam pievienojiet pusi tases etiķa. Maisījums sāks burbuļot, kas palīdzēs izjaukt aizsērējumu. Pēc 15-20 minūtēm izskalojiet notekas ar karstu ūdeni.

Lasi vēl: Kas ar ko draudzējas: Augu saderība dārzeņu dārzā, kas noteikti jāņem vērā

Ja visas iepriekš minētās metodes nav palīdzējušas, iespējams, jums būs nepieciešama profesionāla santehniķa palīdzība. Santehniķiem ir specializēti instrumenti un prasmes, kas var ātri un efektīvi novērst pat vissarežģītākos aizsērējumus.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Vannas istabas aizsērējumi var sagādāt daudz neērtību, taču, zinot, kā iztīrīt aizsērējumu vannas istabā, var palīdzēt ātri tikt galā ar problēmu un atjaunot vannas istabas darbību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment