Detalizēta prognoze katrai zvaigžņu zīmei: Tamāra Globa pastāsta, ko gaidīt no zvaigznēm 2023. gada decembrī

Svari

Decembris Svariem nesīs pārsteidzošas izredzes. Jūs parūpēsieties par mājas labiekārtošanu, kā arī palīdzēsiet saviem tuviniekiem mācībās un darbos un plānosiet kopīgu nākotni. Jūs gaida lielas pārmaiņas un jaunas iespējas nekustamajā īpašumā un profesionālajā jomā.

Finanšu lietas un darbs būs mainīgs – prieku par panākumiem nomainīs skumjas par neveiksmi. Neskatoties uz to, kopumā mēnesis izvērtīsies labs, ja pieņemsi gudrus lēmumus.

Priekšā ir daudz ceļojumu. Iespējams, pasliktināsies attiecības ar kaimiņiem, kolēģiem un tuviniekiem – tas nesīs gan ieguvumus, gan papildu grūtības, kas var beigties ar finansiāliem zaudējumiem.

Īpaši uzmanīgs esiet jaunā mēness laikā 13. decembrī, kā arī mēneša pēdējā nedēļā.

Skorpions

Pašreizējais mēnesis Skorpioniem ir jaunu cerību periods, neskatoties uz to, ka lielākā daļa plānu un aktivitāšu tiks veltīti ģimenei un radiem. Jūsu mīļie kļūs par jūsu sargeņģeļiem un palīdzēs jums piecelties kopā ar viņiem. Tie pavērs iespējas ceļošanai, interesantiem biznesa priekšlikumiem un līgumiem, kas nesīs kolektīvus panākumus un labus ienākumus.

Visa mēneša garumā ar mainīgiem panākumiem tiks risināti finanšu jautājumi. Jums būs jābūt pacietīgam pret partneriem un jāpiedalās viņu darīšanās pirmās nedēļas beigās, decembra vidū un trešajā dekādē. Taču kopumā šis ir labvēlīgs laiks ar pareizu pieeju un tuvinieku atbalstu.

Strēlnieks

Decembris Strēlniekiem būs nepieredzēta enerģijas un aktivitātes uzplūda periods. Vienlaicīgi būs jārisina daudzas lietas, tāpēc ir svarīgi rūpēties par savu veselību un neizdegties.

Mēneša pēdējā nedēļā uz kopumā veiksmīga darba fona iespējamas maldināšanas situācijas. Slēdzot līgumus, esiet īpaši uzmanīgs, nedodiet liekus solījumus un neiegādājieties apšaubāmas ātras naudas pelnīšanas shēmas.

Vienlaikus šis ir lielu karjeras un finansiālo iespēju, daudzsološu piedāvājumu un ienesīgu līgumu mēnesis. Ja pabeidzat vienu uzdevumu, nekavējoties sāciet jaunu.

Iespējams, jūsu vidē ir kāda skaudīga sieviete, kas jūs uzmanīgi vēros. Esiet modrs un nesniedziet nekādu iemeslu kritikai. Kopumā mēnesis būs veiksmīgs ar pareiziem lēmumiem un augstu tempu.

Mežāzis

Decembris būs interesants periods Mežāžu intelektuālajai darbībai. Jūsu zināšanas, pieredze un padomi būs pieprasīti vairāk nekā jebkad agrāk. Varēsi sniegt daudz noderīgu ieteikumu saviem draugiem, un tavu palīdzību izmantos arī tuvinieki.

Šis ir ļoti labvēlīgs laiks darbam, personīgām attiecībām, draudzībai, atpūtai un ceļojumiem. Līdz ceturtajai nedēļai tev būs laiks jaunu perspektīvu projektu īstenošanai. Šis periods ir labs arī draudzībai, lai gan draugs rūpīgi uzraudzīs tavas problēmas un mēneša sākumā un beigās viņam pašai būs nepieciešams atbalsts.

Tu uzņemsies daudzus pienākumus, tāpēc var ciest tava veselība. Taupiet savus spēkus. Decembra beigās esi uzmanīgs pret apkārtējiem, nepiedalies tenkās un neiesaistās apšaubāmos piedzīvojumos. Ar saprātīgu pieeju mēnesis būs veiksmīgs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram mēnesis sāksies ar personīgiem sasniegumiem un palīdzību no tālienes. Visvairāk laika un uzmanības veltīsi saviem mīļajiem. Būs jārūpējas arī par inventāru darbā un mājas darbiem.

Vadītājs rūpīgi uzraudzīs jūsu talantus un spējas. Viņas ķibeles ir iespējamas decembra pirmās desmit dienas beigās un otrās desmit dienas sākumā. Bet kopumā tavi draugi sniegs tev atbalstu un palīdzību visa mēneša garumā – šis ir labs laiks, lai ar viņiem veidotu saikni.

Labvēlīgi ir arī biznesi, kas saistīti ar nekustamo īpašumu un zemi. Iesaistieties savas mājas un īpašuma sakārtošanā. Ar tuvinieku atbalstu mēnesis būs veiksmīgs.

Zivis

Decembris Zivīm izvērtīsies ar aktīvu draugu un draudzīgu cilvēku līdzdalību. Gaidiet interesantus piedāvājumus un iespējas, kas parādīsies mēneša pirmajā pusē un kuras varēsiet īstenot gan decembrī, gan vēlāk.

Šis ir piemērots laiks ceļošanai, ceļošanai, pārvākšanās un ģimenes jautājumu risināšanai. Ir iespēja iegādāties kaut ko, par ko jau sen sapņoji. Ceļojuma laikā jums būs arī veiksmīgas paziņas.

Mēnesis labvēlīgs radošai realizācijai, sadarbībai ar sievietēm un radošiem cilvēkiem. Jūs varat viņus pārliecināt, ka jums ir taisnība. Labs laiks uzņēmumiem, arī literāriem.

Lasi vēl: Tagad no logiem vairs nepūš, minūšu lēmums bez tēriņiem: tiks galā jebkura mājsaimniece

Centieties pēc iespējas vairāk gūt panākumus visos jautājumos, kuru būs daudz. Mēneša beigās īpašu uzmanību pievērs jaunām karjeras izredzēm – tās var izrādīties mānīgas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment