DHL Express paziņo par cenu pārskatīšanu 2023.gadā Latvijā

Cenu pieaugums par 14,9% stājas spēkā sākot ar 2023.gada 1.janvāri

Mārupe, Latvija, 2022.gada 23.septembris: DHL Express, pasaules vadošais starptautiskais eksprespasta pakalpojumu sniedzējs, paziņoja šodien par cenu korekcijām, kas stāsies spēkā 2023.gada 1.janvārī. Cenu pieaugums Latvijā būs 14,9%, salīdzinot ar 2022.gadu.

“Līdz šim 2022.gads ir bijis ar nepastāvīgu tirgus vidi, kas izaicina globālo tirdzniecību. Tomēr mēs esam pierādījuši savu spēju piedāvāt stabilus un uzticamus pakalpojumus saviem klientiem visā pasaulē, “sacīja Krists Ezeriņš, DHL Express Latvia vadītājs.

“Izmantojot cenu pārskatīšanu, mēs varam ieguldīt mūsu infrastruktūrā un tehnoloģijās, lai nodrošinātu noturīgus, ilgtspējīgus un pasaules klases klientu risinājumus. Tas ietver vismodernākās lidmašīnas un transportlīdzekļus, paplašinot mūsu sūtījumu šķirošanas centrus, lai apmierinātu pieaugošo klientu pieprasījumu, kā arī ieguldot ilgtspējīgākos risinājumos, kā, piemēram, ilgtspējīga aviācijas degviela un elektriskie transportlīdzekļi.”

DHL Express katru gadu pārskata cenas, ņemot vērā inflācijas un valūtas dinamiku, kā arī administratīvās izmaksas, kas saistītas ar normatīvajiem un drošības pasākumiem. Nacionālās un starptautiskās iestādes regulāri atjaunina šos pasākumus katrā no vairāk nekā 220 valstīm un teritorijām, kuras DHL Express apkalpo. Atkarībā no vietējiem nosacījumiem, cenu pārskatīšana dažādās valstīs var atšķirties, tā attiecas uz visiem klientiem, kuru līgumi to atļauj.

Tiks pārskatīts arī ierobežots skaits izvēles pakalpojumu un piemaksas. Lai saņemtu detalizētāku informāciju, apmeklējiet DHL tīmekļa vietni: www.dhl.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment