Dienas, kurās nekādā gadījumā nevajadzētu aizdot naudu: jūs radīsiet nabadzību

Kādā dienā jūs varat aizdot naudu

Lai cik dīvaini tas arī neizklausītos, tiek uzskatīts, ka naudu ir iespējams aizdot pirmdienās, ja vien tiek ievērots īpašs noteikums. Jo agrāk jūs aizdodat naudu pirmdien, jo lielāka ir iespēja, ka šī nauda tiks atdota.

Tas nozīmē, ka, piemēram, ja jūs veicat aizdošanu jau no paša rīta, jums ir lielākas izredzes saņemt savu naudu atpakaļ, salīdzinot ar aizdošanu vēlāk dienā.

 

Trešdiena, kā nedēļas vidus diena, tiek uzskatīta par aktivitāšu kulmināciju. Tādēļ tiek uzskatīts, ka tā ir vislabvēlīgākā diena, lai aizdotu naudu, taču tajā pašā laikā nav ieteicams aizņemties naudu.

Tas nozīmē, ka trešdienā ir labāk veikt aizdošanu, jo šī diena ir uzskatīta par labvēlīgu šādiem darījumiem, bet aizņemšanās šajā dienā var nest nevēlamus rezultātus.

 

Saskaņā ar mūsu senču uzskatiem, naudu vajadzētu aizdot tikai ar kreiso roku, lai nodrošinātu, ka tā tiks atgriezta. Šis ticējums balstījās uz pārliecību, ka kreisā roka palīdzēs naudas atgriešanai.

Ieteicams aizņemties lielas banknotes, jo tās tiek uzskatītas par simbolu spēcīgai naudas plūsmai.

Šādā veidā jūs varat palielināt savas iespējas piesaistīt vairāk līdzekļu vai veikt veiksmīgākus finanšu darījumus.

Mūsu senči arī pievērsa uzmanību mēness fāzēm, uzskatot, ka tās ir mistiski saistītas ar finanšu sfēru. Ir teiciens, ka aizņemties naudu dilstoša mēness laikā nav ieteicams, jo pastāv ticējums, ka šādā laikā aizņemtā nauda var neatzīmēties atpakaļ.

Savukārt augošā mēness laikā aizņemšanās tiek uzskatīta par labvēlīgu, jo ir ticība, ka nauda atgriezīsies ar uzviju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment