Dinamiskais duets: Opel Insignia Grand Sport un Sports Tourer pasaules pirmizrāde

Pilnīgi jaunā Opel Insignia ir ļoti labā formā. Tai piemīt lielai kupejai raksturīgā sportiskā elegance, tās pilnīgi jaunā konstrukcija padara to neapšaubāmi plašu un patiesi patīkamu uz ceļa, un tā piedāvā flagmanim piestāvošas, priekšzīmīgas drošības un komforta funkcijas.

Jaunā Insignia

Riselsheima. Pilnīgi jaunā Opel Insignia ir ļoti labā formā. Tai piemīt lielai kupejai raksturīgā sportiskā elegance, tās pilnīgi jaunā konstrukcija padara to neapšaubāmi plašu un patiesi patīkamu uz ceļa, un tā piedāvā flagmanim piestāvošas, priekšzīmīgas drošības un komforta funkcijas. Otrās paaudzes Insignia pārsteidz ne tikai ar brīnišķīgām virsbūves līnijām ārpusē un izteiktu labsajūtas atmosfēru iekšpusē; tā arī sniedz plašu viedo tehnoloģiju piedāvājumu, sākot ar modernajām Opel IntelliLux LED®matricu gaismām un inteliģento visu riteņu piedziņas sistēmu ar griezes momenta sadali, līdz ultra-modernām vadītāja palīdzības sistēmām un elegantam projekcijas ekrānam. Turklāt, Insignia ir pieejama ar Opel raksturīgo augstākās klases savienojamību ar viedtālruņa integrāciju, kas tagad piedāvā jaunu Opel OnStar funkciju – palīgu, kas, izmantojot OnStar Advisor, ļauj Insignia pasažieriem rezervēt numuru viesnīcā1 un atrast stāvvietu2. Kopumā, jaunā Insignia pārsteidz ar savu veiklību un braukšanas precizitāti, plašumu salonā un lielisku cenas-kvalitātes attiecību, kas tagad, vairāk kā jebkad agrāk, to padara par sāncensi pat premium zīmolu modeļiem.

Pirmo reizi Opel vēsturē, jaunā Insignia paaudze ir pieejama ar automatizētu pilnpiedziņas sistēmu ar griezes momenta sadali (jaudas pārvadi atsevišķiem riteņiem), astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un 360° kameru. Kopā ar jaunās paaudzes turbo dzinējiem, līdz par 200 kilogramiem mazāku svaru (atkarībā no aprīkojuma) un zemāku sēdpozīciju, jaunie Insignia Grand Sport un Sports Tourer ir veiklāki nekā jebkad agrāk, un sniedz vadītājam ārkārtīgi tiešu un atsaucīgu braukšanas pieredzi.

Izcelies no pūļa ar Opel Exclusive

Papildus divu jauno Opel Insignia versiju un jaunās Opel OnStar pakalpojumu sistēmas debijai, Ženēva arī pieredzēs jaunās Opel Exclusive programmas uzsākšanu. Insignia personalizēšana atbilstoši savai gaumei ļaus cilvēkiem izcelties no pūļa. Opel Exclusive klienti, balstoties uz personīgajām vēlmēm, varēs izvēlēties no neierobežotas krāsu paletes. Nav svarīgi, vai viņi vēlas, lai auto atbilstu savas iecienītākās kaklasaites krāsai vai mīļoto acu krāsai – Opel Exclusive komanda to realizēs.

Kad ir izvēlēta krāsa, Opel Exclusive klienti var pievienot papildus pielāgošanas pakāpi, izvēloties to, ko viņi vēlas, lai par viņiem pasaka Opel krāsojums, kam pieejamas trīs atšķirīgas virskārtas. Novatoriska sajaukšanas attiecība ar trīs slāņu pārklājumu krāsai sniedz intensīvu un vienmērīgu izskatu. Metāliskās krāsas vairāk atspoguļo krītošo gaismu, kas krāsai dod papildus mirdzošu spīdumu. Perlamutra krāsas virskārta apžilbina ar iestrādāto kristālu smalkajiem slāņiem, kas palīdz izcelt īpaši dabīgu perlamutra spīdumu.

Papildus, Opel Exclusive piedāvās arī papildus individualizēšanas iespēju paplašinātu klāstu, iekļaujot ādas variantus, riteņu izvēli un dekoratīvus dizaina elementus, kas būs pieejami tikai Exclusive programmas klientiem.

Exclusive programmas ietvaros Opel arī izmantos jaunus digitālos risinājumus, kā piemēram, 4K augstās izšķirtspējas autosalona bildes un papildināto realitāti, lai ļautu klientiem izbaudīt viņu jauno auto nepārspējamā kvalitātē, vienlaicīgi sniedzot visaptverošo pieredzi.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv/

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment