Divas karotes veļas mazgājamajā mašīnā, un jūsu dvieļi būs mīksti kā pūka

Lai pagatavotu efektīvu un vienkāršu līdzekli frotē dvieļu mazgāšanai, ņemiet lētāko šampūnu un sāli, ko izmanto trauku mazgājamajās mašīnās. Pēdējo var aizstāt ar parasto vai jūras sāli.

Ielejiet divus vāciņus šampūna tieši veļas mašīnas cilindrā, tad ievietojiet kaprona zeķi, kurā ieberiet divas ēdamkarotes sāls. Pēc tam rūpīgi izkārtojiet dvieļus un ieslēdziet ātrās mazgāšanas režīmu ar 40 grādu temperatūru un centrifugēšanu ar 800 apgriezieniem.

Pēc mazgāšanas beigām nekavējoties jāpāriet uz otro posmu. Neizņemot dvieļus no veļas mazgājamās mašīnas, bungas virpulī jāpievieno viena ēdamkarote citronskābes un atkal jāiedarbina ātrās mazgāšanas režīms, bet temperatūra jāiestata uz 20 grādiem. Pat visstingrākie dvieļi pēc šīs procedūras kļūs mīksti un pūkaini.

Kā frotē dvieļiem atgriezt mīkstumu: vēl daži veidi

Etiķis + soda – jāņem 1 glāze etiķa un jāielej to veļas mašīnas šķidrumu nodalījumā. Palaidiet veļas mazgāšanas ciklu augstā temperatūrā bez centrifugēšanas vai skalošanas. Pēc tam ieberiet 1/2 glāzes cepamās sodas pulvera nodalījumā un atkārtojiet mazgāšanas ciklu, bet ar centrifugēšanu un skalošanu.

Sāls + ūdens-  izšķīdiniet dažas karotes sāls litrā vēsā ūdenī, ievietojiet tajā dvieļus un atstājiet uz 30-40 minūtēm. Pēc tam labi izskalo, izmazgā ar rokām un pakarini nožūt svaigā gaisā (bet ne tiešos saules staros).

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment