Divas karotes veļas mazgājamajā mašīnā, un jūsu dvieļi būs mīksti kā pūka

Auksts ūdens + sniegs – ziemā varat izmēģināt šo interesanto metodi. Vispirms izmazgājiet dvieļus ļoti aukstā ūdenī, pēc tam piepildiet dziļu tvertni ar sniegu un ievietojiet tajā dvieļus. Pēc dažām stundām izskalojiet un izžāvējiet.

Lasi vēl: Apakšveļas kopšana

Etiķis + ūdens – ja dvieļi ir zaudējuši savu maigumu, varat mēģināt tos skalot etiķī. Pēc parastas mazgāšanas ievietojiet dvieļus šķīdumā, kas sastāv no 10 litriem ūdens un 1/2 glāzes etiķa.

Amonjaks + ūdens – pāris litros auksta ūdens izšķīdiniet 2 tējkarotes amonjaka, pievienojiet 2 ēdamkarotes sāls, ievietojiet dvieļus šajā ūdenī un atstājiet uz 2 stundām. Tad neaizmirstiet noskalot un nosusināt.

Neaizmirstiet, ka frotē dvieļus ieteicams mazgāt atsevišķi no citām lietām. Šādā veidā tie ilgāk saglabāsies mīksti. Ja dvieļi ir stipri netīri, pirms tam iemērciet tos aukstā ūdenī. Frotē dvieļus nedrīkst mazgāt temperatūrā, kas pārsniedz 60 grādus pēc Celsija, bet krāsainus dvieļus nedrīkst mazgāt temperatūrā, kas pārsniedz 40 grādus pēc Celsija, lai tie neizbalētu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment