Divi vienkārši priekšmeti, kas sargā ģimenes laimi un labklājību: šiem talismaniem jābūt katrā mājoklī

Foto – Pixabay

Katrai emocijai un sajūtām ir sava enerģija. Un arī talismani, kas pasargā no negatīvajām citu cilvēku domām un enerģijām. Patiesībā tie ir parasti, vienkārši priekšmeti, kurus vienkārši ir jānoliek savā mājā – jau izsenis zināms, ka tie sargā ģimenes laimi, saticību un labklājību.

Lai šīm enerģijām nebūtu blokādes, mājoklim ir jābūt tīram un vēl tajā nepieciešams daudz gaismas. Vispirms – no loga, ja ar to nepietiek – papildu apgaismojums. Palodzei jābūt pēc iespējas brīvākai no dažādām mantām. Tas ir ļoti slikti, ja jums uz palodzes stāv viss, kas pagadās – tas pagalam baisi ietekmē gan jūsu mājokļa, gan jūsu ģimenes kopējā enerģētiku. Tāpat arī – vecas, bojātas lietas un priekšmeti ir bez žēlastības jāizmet, jo arī tie bojā ģimenes un mājokļa enerģiju.

Foto – Pixabay

Un, tā, kas ir divi priekšmeti, kas pasargā ģimenes laimi un labklājību? Viens no tiem ir gulbis. Šis simbols sargā savstarpējo mīlestības, uzticības un cieņas enerģiju. Gulbjiem obligāti ir jābūt baltiem, tiem ir jābūt kā pārim un galvām jābūt pagrieztām vienam pret otru. Tas var būt jebkas – gan glezna, gan koka vai porcelāna figūriņa vai vēl kāds cits interesants risinājums.

Foto – Pixabay

Lasi vēl: Kādi koki pie mājas pasargās no nelaimes un kādi, tieši pretēji – nesīs nelaimi

Otrs simbols ir ziedi un neviens cits kā dārza karalienes rozes. Šie ziedi simbolizē spēcīgu pieķeršanos vienam pret otru. Kādām jābūt rozēm? Tumši sarkanām! Ja tie ir dzīvie ziedi, tad tiem jāstāv vāzē un tiem jābūt deviņiem ziediem. Bet, ja tas ir kas cits, tas var būt jebkas, kas jums patīk – glezna, fotogrāfija, figūriņa. Bet ir kāds bet – tie nekādā gadījumā nedrīkst būt mākslīgie ziedi! Jo tie, tieši pretēji, bloķē labās enerģijas, jo tie, gluži vienkārši, nav apveltīti ar dzīvības enerģiju!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment