Divi vīrieši nespēja viņu padarīt grūtu, tādēļ viņa paveica šokējoši aukstasinīgu noziegumu

desktop-1484678522

Nespēja tikt pie bērna – tā ir skarba realitāte daudzām sievietēm, bet vai varat iedomāties, ka kādu no viņām tas varētu novest līdz tik šausmīgam noziegumam? 

Par nelaimi, šīs sievietes bijušais vīrs un pēdējais mīļotais par nespēju padarīt viņu grūtu samaksāja ar savu dzīvību. 2008. gadā šobrīd 38 gadus vecā Estibaliza Karanza, kura zināma kā “saldējuma slepkava”, nošāva savu agrāko vīru Holgeru Holzu. Pēc diviem gadiem viņa izdarīja to pašu ar Manfredu Hinterbergeru, savu jauno mīļoto.

Taču tas, kā šīs slepkavības tika paveiktas un kā sieviete paslēpa vīriešu mirstīgās atliekas, ir pati šaušalīgākā šī stāsta daļa. Tu nespēsi noticēt, ka ko tādu spēj paveikt viena trausla sieviete.

Lasi vēl: Viņš bija perfekts 14-gadīgs zēns, bet pēkšņi paveica neiedomājamu noziegumu pret ģimeni

Lai uzzinātu visas nozieguma detaļas, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzdrošinies, sper soli un piepildi savus sapņus! https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Iedomājieties, kas notiek sievietes hormonu sistēmā un galvā, kad sāk tikšķēt pulkstenis? Vairāki gadi stresa, ka “nesanāks”, te ir rezultāts. Briesmīgi.
    Vislabākais veids stresa samazināšanai ir iegūt drošības sajūtu. Jo kas tad ir stress? Vai tad ne satraukums? Satraukums par esošo situāciju, satraukums par nākotni – vai izdosies ieplānotais, vai sev un tuvajiem neatgadīsies kas slikts. Vai varēšu sevi un tuviniekus pasargāt, ja parādīsies briesmas.
    Brīvu finansu līdzekļu pieejamība ļoti daudzus no stresa izraisītājiem novērš jau saknē. Bankas to sauc par drošības spilvenu. Vai tev tāds ir? Vai tas ir pietiekoši liels? Cilvēkam vienmēr par maz, bet tā godīgi, nemelojot sev – vai ir pietiekošs? Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.

Leave a Comment