Divu bērnu māmiņu, kas paguva nosūtīt pirmsnāves selfiju, nogalināja, jo viņa atteicās no seksa

Divu bērnu māmiņa atsūtīja šo selfiju savam brālim vien pāris minūtes pirms tam, kad auto šoferis viņu nožņaudza. Slepkavības iemesls – sieviete atteicās nodarboties ar viņu ar seksu.

Tieši pateicoties šai fotogrāfijai bija iespējams atrasts slepkavu.

Tiek ziņots, ka 30 gadus vecais Rasims Sadikovs aukstasinīgi nogalināja Baškortosānas iedzīvotāju Olgu Jemeļjānovu, solīdams viņai romantisku pikniku Salavatas pilsētas nomalē.

Tiek ziņots, ka Olga, kas nesen izšķīrusies no sava vīra, iepazinās ar savu slepkavu iepazīšanās portālā. Sadikovu atrada pateicoties fotogrāfijai, kuru Olga nosūtīja savam brālim Jevgēņijam Andrejevam pāris minūtes pirms slepkavības.

Sadikovs atzinās, ka esot nožņaudzis Olgu ar virves gabalu, bet pēc tam līķi noslēpa krūmos. Pēc sešām dienām sievietes mirstīgās atliekas tika atrastas pilsētas nostūrī mežā. Nav neviena slepkavības aculiecinieka. Taču viņš neievēroja vienu – upuris uzņēma kopēju bildi pirms nāves.

Pāris minūtes pēc tam, kad tika nosūtīta ziņa, sieviete vairs neatbildēja uz ziņām. Viņas ģimene vērsās pēc palīdzības policijā un uzsāka izmeklēšanas darbus. Vīrietis apgalvo, ka no sākuma viss esot gājis ļoti labi, bijis romantisks vakars, bet jau nākamajā brīdī viņš sācis meiteni žņaugt.

Lasi arī: Slavenais reperis Eminems publicējis repa galabu, kurā “iznīcina” Trampu

Policija izvirzīja versiju, ka vīrietis esot gribējis seksu, bet sieviete atteikusi.

Sadikovs pašlaik divus mēnešus atrodas apcietinājumā, kamēr notiek tiesas procesi. Viņam draud 15 gadi cietumā. Par diviem bērniņiem, kas palikuši bez mātes, pašlaik rūpējas viņu tēvs. Olgas bijušais vīrs savā profilā internetā ziņo, ka vienmēr ir mīlējis Olgu un arī turpinās viņu mīlēt. Viņš izsaka lieli pateicību tiem, kas ir līdzās šajā grūtajā brīdī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment