Draudzene atklāj, kurās trīs nedēļas dienās vislabāk izvairīties no matu mazgāšanas

Jau kopš seniem laikiem mati tiek uzskatīti par katras sievietes skaistuma un spēka atspulgu. Tāpēc tiem nepieciešama rūpīga aprūpe. Šodien mēs apskatīsim, kad nevajadzētu lietot šampūnu un kāpēc matus nevajadzētu mazgāt tieši šajās trijās nedēļas dienās.

Kāpēc nevajag mazgāt matus pirmdien, piektdien un svētdien

Daudzi cilvēki pat nenojauš, kāpēc labāk nemazgāt matus noteiktās dienās. Taču ir vērts vispirms uzzināt, kuras dienas ir piemērotas matu mazgāšanai. Tādējādi tu vari padarīt šo procesu par rituālu, kas palīdzēs piesaistīt pozitīvas lietas tavā dzīvē.

Nav ieteicams mazgāt matus pirmajā nedēļas dienā. Tautā saka: „Pirmdiena – grūta diena.” Turklāt šī diena nav īpaši piemērota pirts procedūrām.

Ja tu šajā dienā mazgā galvu, tas simboliski nozīmē, ka tu it kā nomazgā visas svaigās idejas. Lai nedēļas sākums būtu veiksmīgāks, ieteicams matu mazgāšanu atlikt uz citu dienu. Šajā dienā nav ieteicams arī pieņemt svarīgus lēmumus un uzsākt jaunus projektus.

Matu mazgāšana piektdienā

Matu mazgāšana piektdienā nav labākais risinājums, jo tā var negatīvi ietekmēt attiecības un mīlestību starp cilvēkiem. Tāpat kā pirmajā darba dienā, arī piektdienai jābeidzas ar pozitīvām emocijām.

Labākā pieredze ir pavadīt laiku SPA procedūrās sveču gaismā, jo tas ne tikai pozitīvi ietekmē enerģētiku, bet arī palīdz sakārtot iekšējo līdzsvaru.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu, kāpēc nav ieteicams arī citās dienās!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment