Draudzene atklāj, kurās trīs nedēļas dienās vislabāk izvairīties no matu mazgāšanas

Matu mazgāšana svētdienā nav ieteicama. Tautas ticējumi liecina, ka šajā dienā labāk atturēties no pirts procedūrām, jo vari nomazgāt no sevis visu labo, kas sakrājies nedēļas laikā. Veltiet svētdienu atpūtai un spēku atjaunošanai jaunai darba nedēļai.

Matu mazgāšanai labvēlīgās dienas

Noskaidrojām, kāpēc pirmdien, piektdien un svētdien nav ieteicams mazgāt matus. Pārējās dienās šī procedūra ir pat ieteicama un vēlama.

Otrdiena ir lieliska diena matu mazgāšanai, jo tā sola superīgu dienu. Šī diena ir piemērota jaunu lietu uzsākšanai un svarīgu lēmumu pieņemšanai. Ja tu matus mazgāsi no rīta, visa diena būs veiksmīga un produktīva.

Trešdiena ir ideāla diena matu mazgāšanai, jo tā palīdz uzlabot darba spējas. Nedēļas vidus ir labvēlīgs laiks šai procedūrai.

Ja trešdienai matu mazgāšanai neatlika laika, vari droši atlikt šo procedūru uz ceturtdienu. Mazgājot galvu pirms pirmā saules stara, tu piesaistīsi labas lietas. Ceturtdiena ir prāta diena, un strādāt ar tīru galvu, gan tiešā, gan pārnestā nozīmē, ir daudz vieglāk.

Sestdiena ir atpūtas diena, kas ir ideāli piemērota sevis kopšanai. Skaistuma procedūras šajā dienā palīdzēs novērst nedēļas laikā uzkrāto nogurumu.

Pēc matu mazgāšanas šajā dienā tev būs vieglāk komunicēt ar citiem. Tas palīdzēs izvairīties no pārpratumiem un nesaprašanās.

Tagad tu zini, kad ir vispiemērotākais laiks matu mazgāšanai. Veiksmi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment